Teknoloji

LG Lifeband Touch CES’te gerçekleşmesi muhtemel tanıtımın öncesinde sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Her büyük oyuncu gibi LG’den de bu yıl içinde yeni giyilebilir ürünler bekliyoruz. Geçen yıl bu zamanlar CES’te gösterilen Smart Activity Tracker’ı yeni bir ürün takip edecek gibi görünüyor. @evleaks Güney Koreli şirketin gelecek hafta CES’te sergilemeyi planladığı LG Lifeband Touch adlı kol saatinin fotoğrafını sızdırdı.

lg-lifeband-touch-dedikodu-010114

LG Smart Activity Tracker’ın aksine, sağlıklı yaşam amaçlı bu yeni bilekliğin üstünde muhtemelen dokunmatik kontrol imkanı sağlayan bir ekran yer alıyor. Bu saatin Nike+ FuelBand SE ile rekabet eden bağımsız bir ürün mü olacağı, yoksa LG G2 akıllı telefonla eşleştirilip kullanılacak bir ürün niteliği taşıyacağı şu an için bilinmiyor.

Saatin dillendirilen özellikleri arasında yükseklik ölçer, telefona mesaj veya çağrı geldiğinde bildirimlerle haberdar etme, LG’nin Smart TV ve dans uygulamalarıyla uyumluluk bulunuyor.

LG Lifeband Touch’ın ekran bölümü bilekliğin geri kalan bölümünden ayrılıyor gibi görünüyor. Muhtemelen saat bu şekilde şarj edilecek. Renkli halka da Lifeband Touch’ın telefon ile ilgili bildirimleri işin içine görsellik katarak göstereceğini akıllara getiriyor. Gelen uyarının türüne göre bileklik ışığı farklı renklerde yanabilir.

LG Lifeband Touch ile ilgili daha fazla ayrıntının gelecek hafta CES’te netleşmesi bekleniyor.

İlgili >> Twitter (@evleaks)

İLGİLİ HABERLER