ManşetlerTeknoloji

LG G5 tanıtım tarihi 21 Şubat olarak kesinleşti

lg g5 tanıtım

LG’nin gelecek nesil amiral gemisi Android telefonu hakkında son zamanlarda epey fazla sızıntı gördük. LG G5’in G4 ve seleflerinden önemli derecede farklı olacağı, aynı zamanda rakiplerine de benzemeyeceği, altında da “aksesuar yuvası” olarak nitelendirilen bir bölmenin olacağı iddia ediliyordu.

LG G5’in MWC 2016 ile birlikte resmiyet kazanacağı söyleniyordu ki, beklenen oldu. LG, Twitter üzerinden paylaştığı bir tweet ile 21 Şubat tarihinde Mobil Dünya Kongresi’nin hemen öncesinde gerçekleştireceği tanıtım etkinliğinin bilgisini paylaştı. LG G5 tanıtım etkinliği duyurusunun yer aldığı tweet ile birlikte New York şehrinden birkaç fotoğraf da paylaşıldı, her bir fotoğrafta 5 sayısının ana temayı oluşturması dikkat çekiyor.

LG, geçen yıl ilkbahar G4’ü, aralarında İstanbul’un da bulunduğu dünyanın belli şehirlerinde tanıtmıştı. 2015’in ikinci yarısında ise çelik gövdeli, elle video kontrollerine, hi-fi ses, çift ekran ve diğer yeniliklere sahip LG V10‘u çıkarmıştı. LG G5’in G4 ve V10’un çizgisini birleştiren, daha çok V10’un çizgisi üzerinden yeni ufuklara yelken açan bir telefon olması bekleniyor.

Eğer bir aksilik olmazsa, LG’nin Barselona’da düzenleyeceği G5 tanıtım etkinliğinde olacağız. LG G5 ile ilgili ilk izlenimlerimizi sıcağı sıcağına, ilk elden aktaracağız.

https://twitter.com/LGUSAMobile/status/694988837563584516

Time for some play! With new friend comes new fun.Excitement begins at Barcelona on February 21st.#LG #LGG5 #G5

Posted by LG Mobile on 3 Şubat 2016 Çarşamba

İLGİLİ HABERLER