Teknoloji

LG G5’ten önce Quick Cover kılıfı tanıtıldı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg-g5-quick-cover-case-170216-4

21 Şubatta tanıtımı gerçekleştirilecek LG G5‘ten önce bu telefonla birlikte kullanılacak akıllı kılıf Quick Cover’ın tanıtımı gerçekleştirildi.

LG’nin yeni nesil amiral gemisi LG G5 için özel olarak tasarlanmış Quick Cover kılıfının yeni modeli, Güney Koreli şirketin belirttiğine göre, daha önce geliştirilen Quick Cover kılıflarda bulunan avantajlarının yanı sıra hayatı kolaylaştıran daha birçok özelliği de bu yeni üründe bir araya getiriyor.

Daha önce LG K10’un Quick Cover kılıfı ile tanıtımı gerçekleştirilen dokunma işlevi şimdi de LG G5 Quick Cover?ın yarı saydam kapağında bulunuyor. Bu özellik kullanıcıların kapağı açmadan aramaları cevaplamasına ve alarm ayarlarını kontrol etmesine olanak tanıyor.

Kullanıcılar, henüz kimsenin görmediği LG G5’in sürekli-açık ekranı üzerinde zamanı, tarihi ve hatırlatmaları kapak kapalıyken bile rahatlıkla kontrol edebilecek. Diğer yandan LG, kılıfın yüzeyinde metalik bir parlaklık sağlayarak LG G5’in görünümüyle kılıfın dokusunu birbirine uyumlu hale getiriyor.

LG G5 önümüzdeki pazar günü Barselona’da düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacak. Biz de orada olacağız ve LG G5 ile ilgili ilk izlenimlerimizi sıcağı sıcağına aktaracağız. Yeni Quick Cover kılıf da dikkat edeceğimiz ürünler arasında yer alacak.

İLGİLİ HABERLER