Teknoloji

LG G4 Türkiye’de satışa sunuldu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg-g4-inceleme-00029

LG yeni amiral gemisi telefonu G4’ü geçtiğimiz ayın sonunda tanıtmış, ardından da cihazı anavatanı Güney Kore’de piyasaya sürmüştü. LG G4, bu hafta itibarıyla doğum yerinin dışına çıktı ve Türkiye, Hong Kong, Rusya ve Singapur gibi pazarlarda satışa sunuldu. Akıllı telefon daha sonra diğer pazarlarda da potansiyel müşterileriyle buluşacak.

LG G4’ün Türkiye’ye piyasaya çıkışına ilişkin değerlendirmelerde bulunan LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, G serisinin dünya piyasalarında yakaladığı üstün başarıyı LG G4’ün de yakalayacağına ve Türkiye’de aynı çizgide gideceğine inandığını ifade etti. LG G4 için çok daha profesyonel özellikler geliştirdiklerini söyleyen Cho; zarafet ve rahatlığı gösteren, el yapımı hissi veren bir ürün yaratmaya adadıklarını ve bu kapsamda LG G4’ün akıllı telefon endüstrisinin standartlarını belirleyen bir üst eşik olduğunu dile getirdi.

[quote_box_center] İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: LG G4 İncelemesi [/quote_box_center]

LG G4, 2199 TL’lik fiyat etiketiyle Türkiye’deki potansiyel sahiplerinin karşısına çıkıyor. LG G4 için altı farklı renkte deri arka kapak ve Seramik Beyazı, Metalik Gri ve Parlak Altın seçenekleriyle de kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER