Teknoloji

LG G4 nisan sonunda altı farklı şehirde tanıtılacak

lg-g4-davetiye-310315

LG 28 ve 29 Nisan tarihlerinde New York, Londra, Paris, Seul, Singapur ve İstanbul’da düzenleyeceği etkinlikler için davetiyeleri göndermeye başladı.

“Büyüğü gör. Büyüğü hisset” şeklinde çevirebileceğimiz “See the Great. Feel the Great” şeklinde bir slogan barındıran davetiyede “büyük, muazzam, harika” gibi anlamlar taşıyan “Great” kelimesinin baş harfi “G”‘ye vurgu yapılıyor, bu harf şirketin G serisi telefonlarını temsil eden logoyla gösteriliyor.

[quote_box_left]İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
LG G3 İncelemesi[/quote_box_left]LG geçen yılın amiral gemisi telefonu G3’ü mayıs sonunda aralarında İstanbul’un da bulunduğu altı farklı şehirde tanıtmıştı. Bu yılın amiral gemisi olması beklenen G4 yaklaşık bir ay önce tanıtılmış olacak. Bu da telefonun geçen yıl LG G3’ün piyasaya sunulduğu temmuz ayından daha önceki bir ayda gelebileceğini gösteriyor.

LG Türkiye henüz İstanbul’daki etkinlik için davetiyeleri göndermeye başlamadı. Gelince detayları paylaşacağız ve muhtemelen orada olup LG G4 ile ilgili izlenimlerimizi sıcağı sıcağına aktaracağız.

İLGİLİ HABERLER