Manşetler

LG G4’e ait olduğu iddia edilen fotoğraflar internete sızdı

LG-G4-sizinti-2

Samsung ve HTC’nin yeni amiral gemisi telefonlarını tanıtmasının ardından gözler LG’ye çevrilmiş durumda. Şirketin yeni gözde telefonunu nisan ayının sonlarında tanıtması bekleniyor. LG G4 adını taşıması öngörülen yeni modele dair bekleyiş devam ederken, akıllı telefona ait olduğu iddia edilen ilk fotoğraflar da internete sızdı.

XDA Developers forumunda s3rv1cet3ch rumuzlu bir kullanıcı tarafından paylaşılan fotoğraflarda görülen cihaz ilk bakışta LG G3’ü hatırlatsa da, dikkatli bakıldığında fark anlaşılıyor. Cihazın arka panelinin sol üst kısmında bulunan çıkıntı, LG G4’ün özel bir kalemle birlikte gelmesi ihtimalini akıllara getirse de; söz konusu çıkıntının cihazın Güney Kore versiyonuna yerleştirilen anten de olabileceği belirtiliyor. LG G3’ün Güney Kore’de satışa sunulan versiyonu da bir anten barındırıyor.

Selefinin yuvarlak bileşenlerinin aksine, LG G4’te kare kamera sensörü ve dikdörtgen güç düğmesi gibi dörtgen bileşenler göze çarpıyor. Fotoğraflara bakıldığında LG G4’ün kutusundan Android Lollipop ile çıkacağı anlaşılıyor. Yonhap News’in haberinde akıllı telefonın 5 inç kavisli, Quad HD ekrana sahip olacağı belirtilse de, sızan fotoğraflara bakıldığında kavis görülmüyor. Ancak fotoğraflardaki cihazın LG G4’ten farklı bir cihaz olabileceğini de unutmamak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER