Manşetler

LG G3 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi Polonya’dan başlangıç yapıyor

lg-g3-beat-inceleme-00027

LG G3 akıllı telefon sahipleri bir süredir bekledikleri yazılım güncellemesine nihayet kavuşmaya yakın görünüyor. LG G3 için Android 6.0 güncellemesinin dağıtımına yurt dışında başlandı. Haberlere göre bu güncelleme geçtiğimiz ay itibarıyla test edilmeye başlamış, genel dağıtımın da aralık ayı ortalarında başlayacağı belirtilmişti.

Ancak LG G3 Android 6.0 Marshmallow dağıtımı aralık sonuna kadar başlamadı. Yine de, sadece birkaç haftalık gecikme hoş görülebilir. İlk olarak Polonya’da çıkan güncellemenin varlığı LG Polonya yöneticisi Jaroslaw Bukowski tarafından paylaşılan, ancak hemen sonrasında silinen bir tweet ile de doğrulandı.

LG G3 Android 6.0 güncellemesi için Polonya test sahası oldu

LG için Polonya yazılım güncellemeleri için bir test sahası olma niteliğini taşıyor. Polonya genellikle cihaz güncellemelerinin ilk kez dağıtıma sunulduğu pilot bölge; güncellemeler ilk olarak burada test ediliyor, daha sonra diğer ülkelerdeki cihazlara dağıtım gerçekleştiriliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: LG G3 İncelemesi

LG G3 2014’ün amiral gemisi LG telefonlarından ve epey ilgi görmüştü. Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin gelmesiyle birlikte telefon sahiplerinin cihazlarına olan ilgisi ve bağlılığı da taze kalmaya devam edecektir.

LG G3’te 5.5 inç, 1440 x 2560 piksel, 534 ppi piksel yoğunluklu ekran bulunuyor. 2.5 GHz Snapdragon 801 işlemci ile çalışan telefon başlangıçta Android 4.4.2 KitKat ile yüklü olarak çıkmıştı.

İLGİLİ HABERLER