Manşetler

Turkcell LG G2’yi 25 Eylülden itibaren satmaya başlıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG’nin geçtiğimiz ay tanıttığı yeni amiral gemisi Android telefonu LG G2 Türkiye’ye geliyor. 25 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilecek Türkiye lansmanıyla birlikte bu akıllı telefon Türkiye piyasasına da girmiş olacak.

lg-g2-turkcell-230913Turkcell de LG G2’yi abonelerine sunacağını açıkladı. 25 Eylülde satışa başlayacak olan Turkcell 16 GB’lık siyah renk seçeneğini sunan tek mobil operatör olarak da dikkat çekiyor. Turkcell, LG G2’yi Turkcell İletişim Merkezleri ve Turkcell Mağaza üzerinden sunacak.

16 GB’lık versiyonu 1599 TL’lik peşin fiyat etiketiyle satılacak olan LG G2’ye aynı zamanda 24 ay boyunca tarifeye ek ayda 61 TL’den başlayan ödemelerle de sahip olmak mümkün olacak. Detayları aşağıdaki basın bülteninde bulabilirsiniz.

BASIN BÜLTENİ

LG’nin yeni amiral gemisi G2 siyah renk ayrıcalığıyla Turkcell’de

Turkcell, LG’nin ergonomik tasarımı ve kullanım kolaylığı sunan pratik özellikleriyle dikkat çeken yeni gözdesi G2’nin satışına her ihtiyaca uygun farklı seçeneklerle 25 Eylül’de başlıyor. Turkcell, müşterilerine 16 GB’lık siyah renk seçeneği ayrıcalığı da sunuyor

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, avantajlı akıllı telefon kampanyalarına, sıra dışı tasarımıyla akıllı telefon standartlarını değiştiren LG G2 ile devam ediyor. 5.2 inç’lik ekranına rağmen ortalama bir kişinin tek elle rahat bir şekilde kavrayabileceği şekilde tasarlanan LG G2, 25 Eylül Çarşamba gününden itibaren Turkcell İletişim Merkezleri (TİM), ve turkcellmagaza.com’da Turkcell’lilerin beğenisine sunulacak.

Turkcell’lilere özel 16 GB siyah  renk seçeneği
24 ay boyunca tarifeye ek ayda 61 TL’den başlayan fiyatlarla Turkcell’lilerle buluşacak olan G2’in tavsiye edilen peşin satış fiyatı ise 1.599 TL. 16 GB’lık siyah renk seçeneğinin, belirli bir sure  sadece Turkcell’lilere özel olarak sunulduğu LG G2, Çift Taşıyıcı (Dual Carrier) desteği sayesinde Turkcell’lilere mobil internetin keyfini iki kat hızlı yaşatıyor.
 
Tasarımda yeni boyut
LG G2’nin diğer akıllı telefonlardan farklı olarak tuşları ürünün arka kısmında yer alıyor. Telefonun arkasındaki ?Sihirli Tuş’ kolay ve doğal bir nagivasyon sağlıyor. Yan tuşlara ihtiyaç duyulmayacak şekilde, tam işaret parmağının altına yerleştirilmiş bu tuş, telefon tutuşunda en çok kullandığınız işaret parmağınızdan yola çıkarak tasarlandı.
 
Üstün pil ömrü
LG G2, 5.2 Full HD ekrana sahip. Sadece 2.65 mm’lik inceliğe sahip telefon, IPS teknolojisi ile üstün görüntü kalitesi sunuyor. LG G2’nin 3,000mAh pili de en büyük yeniliklerinden biri.
 
Hareketli görüntülerde tam netlik
LG G2’nin 13 MP’lik kamerasında bulunan Optical Image Stabilizer (OIS) teknolojisi hareket halindeki görüntülerin bile daha net, parlak ve canlı olmasını sağlıyor. LG G2, CD’den çok daha üstün, stüdyo kalitesinde 24 bit/192kHz Hi-Fi playback sese sahip. Bu da kullanıcıların, daha önce bir akıllı telefonda görmedikleri gerçek ses performansına şahit olmaları anlamına geliyor.

LG G2 Teknik Özellikler

  • İşletim Sistemi: Android 4.2.2
  • İşlemci: Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 , 2.26 GHz Krait 400 4 Çekirdek
  • Ekran: 5.2 inç Full HD IPS kapasitif dokunmatik ekran
  • Çözünürlük: 1920×1080 piksel
  • Kamera: 13 MP
  • Bellek: 16 GB Dahili Hafıza
  • Ağırlık: 143 gr
  • Boyutlar: 138.5 x 70.9 x 8.9 mm
  • Batarya: Li-Pro 3000 mAH (900 saate kadar bekleme – 17,5 saate kadar konuşma)

İLGİLİ HABERLER