Manşetler

LG G-Slate 3D tabletin detayları T-Mobile tarafından açıklandı – Galeri

LG’nin 3D destekli tabletiyle ilgili detaylı bilgiler T-Mobile tarafından açıklandı. Aslına bakarsanız LG G-Slate CES 2011’de teknik olarak tanıtılmıştı, ancak T-Mobile bu cihaz yerine Dell’in Streak 7 tabletini öne çıkarmayı tercih etti ve bir anlamda Honeycomb ilgisinin Motorola Xoom’a kaymasına neden oldu.

T-Mobile’ın açıkladığı bilgilere bakacak olursak, LG G-Slate’te 1 GHz’lik çift çekirdekli Tegra 2 işlemcinin bulunduğunu görüyoruz. 32 GB’lık dahili depolama alanına, hem jiroskop hem de ivmeölçere sahip olan bu tabletin arkasında yer alan stereoskopik kamera 1080p 3D video kaydı yapabiliyor. 5 megapiksellik bu kamera ikilisine LED flaş da eşlik ediyor. Ayrıca cihazın ön yüzünde görüntülü görüşmeler için 2 megapiksellik üçüncü bir kamera bulunuyor.

Bu arada ilginç bir nokte LG G-Slate’in 8.9 inç’lik ekranında kaydedilmiş veya indirilmiş üç boyutlu içerikleri izlemek için gözlüğe ihtiyacınız var. Bu gözlüğün aktif ya da pasif olması gerektiği ise belirtilmemiş. Ayrıca HDMI çıkışı sayesinde 1080p videoları harici bir ekrana da aktarmak mümkün olacak.

LG’nin açıklamasına göre G-Slate önümüzdeki bahar aylarında piyasaya çıkmaya başlayacak. Ayrıntıları aşağıdaki bağlantıda yer alan basın bülteninde bulabilirsiniz.

Galeri: LG G-Slate 3D tablet
[nggallery id=492]

İlgili – Engadget (Basın Bülteni)

İLGİLİ HABERLER