Teknoloji

LG G Flex 3 IFA 2016’da tanıtılabilir

lg-g-flex-3-260516LG G Flex 3 ile ilgili detaylar yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Kavisli bir yapıda olması beklenen G Flex 3’ün önümüzdeki eylül ayında Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2016’da tanıtılması öngörülüyor.

2015’in ocak ayında tanıtılan G Flex 2’nin devamı niteliğindeki G Flex 3’ün selefi gibi kendi kendini tamir edebileceği, aynı zamanda şirketin son amiral gemisi telefonu LG G5 gibi modüler bir tasarıma sahip olabileceği konuşuluyor.

Phonespot sitesinde yer alan habere göre, G Flex 3 5.5 QHD ekran, Qualcomm Snapdragon 820 işlemci ve 4 GB RAM ile birlikte gelecek. Dahili depolama alanı için kullanıcılara 32 ve 64 GB olmak üzere iki seçenek sunulacak ve akıllı telefonun depolama alanı microSD kart ile genişletilebilecek.

Akıllı telefonun arkasında 16 ve 8 megapiksel çözünürlüklü iki kameranın bulunacağı söyleniyor. Ön kameranın da 8 megapiksel çözünürlüğe sahip olması bekleniyor.

LG G Flex 3’ün geliştirme süreci halen devam ettiği için ortaya atılan özelliklerde değişiklik yapılabileceği belirtiliyor. Şirketin modüler eklentileri anlamlı kılabilmek adına yeni donanım platformları üzerinde çalıştığı da konuşulanlar arasında yer alıyor. IFA 2016 yaklaştıkça akıllı telefona dair daha çok detayın gün yüzüne çıkması öngörülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER