Manşetler

LG G Flex 2 görücüye çıktı

lg-g-flex-2-050115

LG G Flex beklenen sansasyonu yaratmamış olsa da, bu durumun Güney Koreli şirketi kavisli akıllı telefonlar üretme fikrinden uzaklaştırmadığı anlaşılıyor. CES 2015’te tanıtlan LG G Flex 2, kavisli ekranı güçlü bir donanımla birleştiriyor.

5.5 inç kavisli Full HD P-OLED ekran barındıran LG G Flex 2, 403 ppi piksel yoğunluğu sunuyor. 2 GHz 64-bit Qualcomm Snapdragon 810 işlemciye ise 2 GB RAM eşlik ediyor. Dahili hafıza konusunda 16 ve 32 GB olmak üzere iki seçenek bulunuyor. microSD kartla telefonun dahili depolama alanının üstüne biraz daha koymak mümkün. 13 megapiksel optik görüntü sabitleyicili arka kamera, 2.1 megapiksel ön kamera, NFC, 3000 mAh kapasiteli pil ve Android 5.0 Lollipop LG G Flex 2’nin diğer özellikleri arasında yer alıyor.

LG G Flex 2’nin donanım listesi içindeki en dikkat çekici unsur ise hiç kuşkusuz Qualcomm Snapdragon 810 işlemci. Dört çekirdekli 64-bit işlemciyle LG G Flex 2, yerel 4K Ultra HD arayüz ve video desteğine kavuşuyor.

LG G Flex 2’nin büyük satış rakamlarına ulaşması pek olası gözükmese de, şirketin müstakbel amiral gemisi LG G4 ile hangi yöne doğru ilerleyeceğini göstermesi bakımından önem taşıyor. Bu ay içinde Güney Kore’de satışa sunulacak olan LG G Flex 2, önümüzdeki aylarda diğer pazarlardaki yerini alacak. Cihazın satış fiyatı ise şu an için bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER