İpucu

LG Android telefonlarda 4.5G nasıl açılır?

lg-g4-inceleme-00003

Güney Koreli üretici LG, Android telefon pazarının önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Şirketin portföyündeki telefonların büyük kısmı Türkiye’de bugün itibarıyla faaliyete geçen 4.5G şebekesini destekliyor. “LG Android telefonlarda 4.5G nasıl çalışır?” sorusuna Android 5.1 Lollipop yüklü bir LG G4 ile cevap veriyoruz.

LG Android telefonlarda 4.5G ayarı

lg android telefonlarda 4.5g

Telefonun ana ekranında alt kısmın tam ortasında bulunan ikona dokunulduğunda kullanıcılar tüm uygulamaların gösterildiği bölüme yönlendiriliyor. Ardından burada bulunan Ayarlar ikonu üzerinden Ayarlar uygulamasına erişiliyor.

lg android telefonlarda 4.5g

Ayarlar uygulamasında kullanıcıları Ağlar sekmesi karşılıyor. Bu sekmede Bağlantı başlığı altına yerleştirilen Daha Fazla bölümü üzerinden mobil şebeke ayarlarına erişiliyor.

lg android telefonlarda 4.5g

Bu noktada LG G4’ün, uyumlu bir SIM karta sahip olanlar için, 4.5G geçişini otomatik olarak yaptığını belirtmek gerekiyor. Mobil şebekeler bölümünde 4.5G ile ilgili olarak sadece “Açarken Sor” adını taşıyan bir seçenek yer alıyor.

lg android telefonlarda 4.5g

Bu seçenek aktive edildiği takdirde kullanıcılara cihazın her açılışında veri şebekesinin kullanımı için izin verip vermedikleri soruluyor.

lg android telefonlarda 4.5g

Kısacası, LG Android telefonlarda 4.5G şebekesini aktive etmek için fazla zahmete girmek gerekmiyor. Kullanıcılar için 4.5G uyumlu bir SIM karta sahip olmak yeterli oluyor.

İLGİLİ HABERLER