Manşetler

Avea eğlenceli telefon LG AKA’yı satışa sundu

lg-aka-111114

LG’nin geçtiğimiz aylarda tanıttığı, özellikle gençleri hedefleyen ve eğlence unsurunu ön plana çıkaran akıllı telefonu LG AKA Avea tarafından çeşitli tekliflerle satışa sunuluyor. Sadece Avea tarafından satılan LG AKA, görünümü, özellikleri ve eğlenceli karakterleriyle standart akıllı telefon deneyiminin sınırları dışına çıkıyor.

LG AKA’nın dört farklı renginin her biri kendine özel ve farklı özelliklere sahip karakterlerle birlikte geliyor. Sarı renkli AKA’da Romantik Eggy, beyaz renkli AKA’da Özgür Ruhlu Wooky, lacivert AKA’da Müzikkolik Soul ve pembe renkli AKA’da da Güzel ve Sempatik Yoyo cihazı temsil eden ve sahibinin tarzını yansıtan karakterler olarak öne çıkıyor.

Karakterine özel temalar ve zil sesleri barındıran LG AKA, kamerasıyla da kullanıcıya karakteriyle birlikte fotoğraf çekme imkânı tanıyor.

LG AKA klasik akıllı telefonlardan farklı olarak özel kapaklı tasarımıyla dikkat çekiyor. Kapak takılıyken cihaz uyandırıldığında, ekranın üst bölümünde bir çift göz belirerek kullanıcısını karşılıyor. Seçilen rengin karakterini barındıracak şekilde farklı ifadelere sahip olan bu gözler, telefonu salladığınızda, ekranın önünü elinizle kapattığınızda, cihaza kulaklık taktığınızda veya hava sıcaklığına göre farklı tepkiler veriyor. Cihazda bataryanın azaldığı da gözlerin yorgun görüntüsünden anlaşılıyor.

LG AKA?nın kapağı kullanıcının kendi beğenilerine uygun olarak kişiselleştirmesine imkân veren özellikler barındırıyor. Bu kapağı dilerseniz boyayarak, dilerseniz çıkartmalarla süsleyerek tarzınıza uygun şekilde özelleştirmeniz mümkün. Cihazın kutusu da farklı tasarımıyla dikkat çekiyor. Kutu ilk açıldığında 3 boyutlu olarak AKA karakterlerini ve dünyasını gösteren bir görsel karşınıza çıkıyor. Kutuda ayrıca LG AKA karakterlerinin oyuncağı ve kapağa yapıştırabileceğiniz hediye çıkartmalar da yer alıyor.

Tasarımıyla biraz LG G3 ailesinin modellerini andıran LG AKA’da 5 inç, 720p HD ekran, 8 megapiksel arka kamera, 2.1 megapiksel ön kamera, 1.2 GHz dört çekirdekli işlemci, 16 GB dahili hafıza, 1.5 GB RAM, 2540 mAh kapasiteli pil bulunuyor. 9.9 mm. kalınlıkta bir gövdeyle gelen bu telefonda Android 4.4 KitKat yüklü olarak sunuluyor.

LG AKA’ya 24 ay taahhütle tarifeye ek 27 TL?den başlayan cazip tekliflerle sahip olunabiliyor. Üstelik LG AKA kampanyasının tarifeye ek ve internet paketli tekliflerden faydalanan Avealılar’a 3 ay boyunca Tivibu Cep Avea servisi hediye ediliyor.

İLGİLİ HABERLER