Teknoloji

Lenovo’dan yeni ürünler bombardımanı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Lenovo güne yeni ürün duyurularıyla başladı. Şirket dizüstü bilgisayar, herşey dahil bilgisayar serilerine bir yandan yeni ürünler eklerken bir yandan da mevcut ürünler üzerinde yeni güncellemeler gerçekleştirdi.

IdeaCentre A700 modeli Intel’in Core 2010 yongalarıyla güncellenirken 1080p destekli 23 inç’lik ekran, Blu-ray sürücü ve 802.11b/g/n kablosuz desteği kazandı. Idea Centre B305 modeliyse AMD fanlarını memnun edecek şekilde Athlon II X4 işlemciler ve Radeon HD 5450 grafik işlemcisiyle geliyor.

Lenovo’nun oturma odalarında, TV’nin yanında çok şık duracak IdeaCentre Q150 modeliyse Intel Atom D510 işlemciyle güncellenirken NVIDIA’nın Ion çözümü ve 1080p desteği cihazda bulunmaya devam ediyor.

Şirketin IdeaPad U dizüstü bilgisayar serisiyse Core i3, Core i5 ve Core i7 işlemcilerle güncellendi. Chiclet tarzı klavye ve çevresel ışık sensörleri de serideki diğer yenilikler arasında yer alıyor.

Son olarak Lenovo’nun yeni IdeaPad Z serisi de Intel’in Core i3, Core i5 ve Core i7 işlemcileriyle geliyor. 649$’lık başlangıç modeli dışında diğer modellerde NVIDIA GeForce 315M grafik kartı ve Blu-ray sürücüsü yer alacak.

Engadget’ta tüm bu yeni ürünlerle ilgili ayrıntılı yazılar ve ürün galerileri yer alıyor. Sizin için hepsini aşağıda listeledik.

İLGİLİ HABERLER