Teknoloji

Lenovo’dan uygun fiyatlı, rengarenk Android tablet: IdeaPad A1

Lenovo da yeni Android tabletini tanıtan şirketler kervanına katıldı. Şirketin 7 inç’lik A1 Android tableti çeşitli renklerle sunuluyor. Bu ay içinde piyasaya çıkması beklenen tabletin tavsiye edilen satış fiyatı 199$ olarak belirlenmiş durumda.

Android 2.3 Gingerbread işletim sistemiyle çalışacak olması fiyatın 199$ olmasını açıklayan bir neden olarak öne sürülebilir. Lenovo’nun kendine has kullanıcı arayüzü tabletin diğerlerinden farklı olmasını sağlayacaktır. 7 inç’lik bu tabletin içinde 1 GHz’lik Cortex A8 tabanlı tek çekirdekli işlemci, 3 megapiksel arka, 0.3 megapiksel ön kamera yer alıyor. 11.9 mm’lik kalınlık ve 400 gr. ağırlığa sahip olan bu tabletin LED ekranı tatmin edici bir görsel deneyim sunuyor. Bluetooth, Wi-Fi, microSD kart yuvası, microUSB portu ve stereo hoparlörlere sahip olan Lenovo A1 tablet Navdroyd tarafından sağlanan yongaset sayesinde GPS ve navigasyon desteği de sağlıyor.

16 GB’lık model yazının başında belirttiğimiz 199$’lık fiyat etiketine sahip olacak ve bu ay içinde piyasaya çıkacak. 32 GB’lık modelin ise daha sonra henüz belirlenmeyen bir fiyattan çıkması bekleniyor.

İlgili – CNET
İlgili – SlashGear

İLGİLİ HABERLER