Teknoloji

Lenovo’dan ThinkPad kullanıcılarına her yerden erişim imkanı sunan servis: Lenovo Mobile Access

Lenovo, ThinkPad dizüstü bilgisayarlarla erişilebilen yeni bir mobil genişbant servisini tanıttı. Lenovo Mobile Access olarak adlandırılan sözleşmesiz mobil genişbant erişim servisi evlerinden veya iş yerlerinden uzakta olan kullanıcıların arzu ettiği, önceden bağlanmış ve her zaman aktif internet bağlantısını sunmayı hedefliyor.

Lenovo bu servisi ThinkPad serisi içinde seçilmiş olan çeşitli modellere entegre etmiş durumda. Servise erişim ise şu an için ABD ve dokuz Avrupa ülkesini kapsıyor. Servisin internet sitesini kontrol ettiğimizde listede Türkiye’nin yer almadığını gördük. Ancak Türkiye’deki Lenovo ThinkPad kullanıcıları web sitesindeki formu doldurarak servis Türkiye’de faaliyete geçtiğinde ilk haberdar olanlar arasında yer alabilir.

Lenovo Mobile Access servisi kapsamında kullanıcılara $1.95 karşılığında 30 dakikalık internet erişim hakkı tanınıyor. Bu süre e-postaları kontrol etmek veya web’de birkaç site gezinmek için yeterli. Tüm gün erişim isteyen kullanıcılardan istenen ücret ise $8.95. Lenovo 2 GB veya 6 GB’lık kotalara sahip olan aylık veri paketleri de sunacak. Bunlarda her ay otomatik yenileme imkanı da bulunacak. Ne var ki, şirket bunların fiyatlarını henüz açıklamadı. Yukarıda verdiğimiz fiyatların ABD için geçerli olduğunu belirtelim. Lenovo fiyatların ülkeden ülkeye farklılık gösterebileceğine de dikkat çekti.

İlgili – Lenovo Mobile Access

İLGİLİ HABERLER