Teknoloji

Lenovo Yoga Book’a Chrome OS’i getirme konusunda oldukça ciddi

Lenovo Yoga Book
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Lenovo Yoga Book Chrome OS

Lenovo Yoga Book geçtiğimiz hafta IFA 2016’da resmen duyurulmuştu. Dikkat çeken ürünle ilgili olarak pek çok kişinin aklına gelen sorulardan birisi de “Neden Chrome OS ile çalışmıyor?” olmuştu. Yarı tablet, yarı ikisi bir arada olarak nitelenebilecek cihaz, Android Marshmallow veya Windows 10 yüklü versiyonlarıyla kullanıcılarla buluşacak. Listede Chrome OS’in olmaması hayal kırıklığı yaratsa da, bu durum henüz tüm umudun kaybolduğu anlamına gelmiyor.

Lenovo’da Yoga Book’un kampanya müdürlüğünü yürüten Matt Lazare, kendisinin ve ekibinin Chrome OS konusunun üstünde ciddi biçimde durduğunu belirtti. Chrome OS için büyük güncellemelerin ufukta olması ve Android uygulama ekosistemiyle entegrasyonun genişlemesine ilişkin planlar, Lenovo’yu da heyecanlandırmışa benziyor.

Yoga Book ile bu cephede ilerleyebileceklerini söyleyen Lazare, konuya ilişkin daha fazla detayın önümüzdeki dönemde gün yüzüne çıkabileceğini dile getirdi.

Lenovo Yoga Book Chrome OS ile farklı bir hava kazanabilir

Play Store uygulamalarının daha geniş ölçüde desteklenmesiyle birlikte Google’ın işletim sistemi Yoga Book için uygun bir tercih olabilir. Lenovo’nun bu konuda ne kadar ciddi olduğu ise zamanla anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER