Teknoloji

Lenovo Tab 2 A10-30 Turkcell ile satışa sunuldu

lenovo tab 2

lenovo tab 2Lenovo’nun uygun fiyatlı Android tablet arayanlara özel olarak sunduğu bir seçenek olan Lenovo Tab 2 A10-30 HD Turkcell aracılığıyla Türkiye piyasasına giriş yaptı.

Lenovo, Tab 2 A10-30 HD’nin 10.1″ çoklu dokunmatik ekranı ile net ve renkli bir görüntüleme deneyimi yaşatırken, IPS teknolojisi de daha geniş bir görüntüleme açısı sunduğuna dikkat çekiyor. Dört çekirdekli işlemcisi sayesinde, piliniz daha uzun süre dayanacak ve HD 10.1″ geniş açılı ekranda video ve görüntüleri daha net bir şekilde izleyebileceksiniz. Lenovo Tab2 A10-30, Dolby gelişmiş ses sistemi ve çift hoparlörüyle size pürüzsüz bir ses deneyimi yaşatıyor.

7000mAh kapasiteli piliyle 10 saate kadar kesintisiz kullanım imkanı sağlayan Android tableti tüm gün boyunca şarj etmeden kullanmak mümkün olacaktır. Lenovo Tab 2 A10-30, 4.5G desteği sayesinde hareket hâlindeyken de yapmak isteyebileceğiniz her işlem için uygun görünüyor.

Lenovo Tab 2 A10-30, 5 megapiksellik arka kamerası bir tablet için tatmin edici sayılabilecek fotoğraf ve videoları çekme fırsatı veriyor. 2 megapiksellik ön kamerası ise selfie fotoğraflardan daha çok görüntülü görüşmeler için düşünülmüşe benziyor. İnce profili ve hafifliğiyle, Lenovo’nun kullanıcıların elinden düşürmeyeceği iddiasında olduğu, Lenovo Tab 2 A10-30, 649 TL’lik fiyat etiketiyle Turkcell mağazalarında satışa sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER