Teknoloji

Lenovo Moto M 3050 mAh kapasiteli pile sahip olabilir

lenovo moto mLenovo’nun Moto M adıyla anılan yeni akıllı telefonuna dair sızıntılara her gün yenileri ekleniyor. Geçtiğimiz hafta bazı haberlerde akıllı telefonun 5100 mAh kapasiteli pile sahip olacağı iddia edilmişti. Ancak daha sonra söz konusu pilin başka bir Lenovo telefonuna ait olduğu belirtilmişti.

Nowhereelse.fr sitesinin editörü Steve Hemmerstoffer, Moto M’e ait olduğunu öne sürdüğü bazı fotoğraflar paylaştı. Sızıntılarındaki yüksek isabet oranıyla tanınan Hemmerstoffer, akıllı telefonda 3050 mAh kapasiteli bir pilin bulunacağı iddiasını da dile getirdi.

Lenovo Moto M ile 5100 mAh kapasiteli pile sahip olacağı iddia edilen P2’nin özellik listesinin büyük ölçüde aynı olduğu da iddialar arasında yer alıyor.

Moto M’in Çin’de satışa sunulacak versiyonunda MediaTek tarafından üretilen P15 işlemcisinin bulunması bekleniyor. Akıllı telefonun Avrupa’da satılacak versiyonunda ise Qualcomm Snapdragon 625 işlemcinin bulunacağı belirtiliyor. İşlemciye 3 ya da 4 GB RAM’in ve 32 GB dahili depolama alanının eşlik etmesi öngörülüyor. 5.5 inç Full HD ekrana sahip olacağı söylenen cihazda 13 ya da 16 megapiksel çözünürlüklü arka kameranın bulunacağı söyleniyor.

Lenovo Moto M 8 Kasımda tanıtılabilir

Lenovo, 8 Kasımda Çin’in Guangzhou şehrinde bir etkinlik düzenleyecek. Moto M ve P2’nin bu etkinlikte tanıtılması oldukça muhtemel görünüyor. Ancak Lenovo cephesinden şimdilik bu beklentiyi destekleyecek somut bir işaret gelmiş değil.

İLGİLİ HABERLER