Teknoloji

Lenovo akıllı telefonlarını Türkiye’ye getiriyor

Lenovo-A319

Lenovo’nun tanıttığı akıllı telefonların haberlerine uzun zamandır Teknoblog’da yer veriyoruz, ancak bu telefonların hiçbirini şimdiye kadar Türkiye piyasasında görmedik. Neyse ki, bu durum artık değişti. Lenovo bilgisayarlar ve tabletlerinden sonra akıllı telefonlarıyla da Türkiye’deki tüketicilerle buluşuyor.

Lenovo’nun akıllı telefonlarıyla Türkiye pazarına girişi Lenovo Kıdemli Başkan Yardımcısı ve EMEA Başkanı Aymar de Lencquesaing’in ve Lenovo Türkiye Genel Müdürü Gülfem Çakmakçı’nın katılımıyla gerçekleşen bir lansman toplantısında duyuruldu.

[quote_left]LENOVO AKILLI TELEFONLARIN SATIŞI OPERATÖR, BAYİ AĞI VE PERAKENDE ZİNCİRLERİ İLE GERÇEKLEŞTİRİLECEK.[/quote_left]

Lenovo kısa bir süre önce KVK ve İndeks Bilgisayar ile distribütörlük anlaşmaları imzalamıştı. Akıllı telefonların satışı operatör, bayi ağı ve perakende zincirleri ile gerçekleştirilecek. Lenovo’nun Türkiye’ye getirdiği modeller arasında Lenovo A319, Lenovo A536, Lenovo S850, Lenovo VIBE X2 ve Lenovo VIBE Z2 ve Lenovo VIBE Z2 Pro bulunuyor.

Lenovo akıllı telefonların en önemli özelliklerinden biri de uygulamaları olacak. Lenovo’nun diğer akıllı telefonlarla kurduğu Wi-Fi bağlantısıyla fotoğraf ve doküman paylaşımına izin veren SHAREit uygulaması sayesinde Bluetooth’tan 40 kat daha hızlı aktarım yapılabiliyor. Üstelik resimler, notlar ve rehber de dahil telefonunuzda bulunan tüm bilgiler yeni Lenovo telefonlara sadece dakikalar içinde aktarılabilecek. Ayrıca özel Security uygulaması ile telefon performansı hızlanacak, virüs ve diğer zararlı yazılımlardan korunma sağlanacak.

Lenovo-A536

Lenovo-S850 Lenovo-VIBE-Z2 VIBE+Z2+Pro+Lenovo Lenovo_Z2 Lenovo_VIBE+X2 Lenovo_A319

İLGİLİ HABERLER