Manşetler

Video: iPhone 6s reklamında Kurabiye Canavarı’nı izleyin

Apple’ın son aylarda gösterdiği reklamlarda Aubrey Plaza, Jamie Foxx ve Killer Mike gibi ünlüleri gördük, ancak şirketin en son iPhone reklamında gerçek anlamda bir ünlüyü, Kurabiye Canavarı’nı görüyoruz.

Susam Sokağı’nın yıldızı Siri’nin kullanım şekillerini ön plana çıkaran bir reklamla karşımıza çıkıyor. Reklamda kurabiye canavarı sesini kullanarak fırında pişen kurabiyeleri için zamanlayıcıyı çalıştırıyor ve yine Apple’ın dijital asistanını kullanarak bekleme sırasında dinlemek için oluşturduğu çalma listesini başlatıyor.

Şirket son zamanlarda yayınladığı kısa reklamlarla Siri’nin eller serbest yeteneklerini vurguluyor. Jamie Foxx ve basketbol yıldızı Steph Curry’nin oynadığı reklamlarda gösterilen özellikler belki çoğu müşterinin bildiği türden olabilir. Ancak Siri daha fazlasını yapmaya yetenekli ve Apple’ın en son reklamında mavi tüylü kurabiye tutkunu pişmesi için zamanın bir türlü geçmek bilmediği kurabiyelerini beklerken ortaya ilginç sahneler çıkıyor. 14 dakika gibi kısa zamanda kitap okuyan, oyun oynayan, fırın eldivenleriyle kukla bile oynatan Kurabiye Canavarı, Siri’yle kalan zamanı kontrol ettiğinde sadece bir dakikanın geçtiğini görüyor ve büyük hayal kırıklığına uğruyor.

İLGİLİ HABERLER