Teknoloji

Kobo Reading Life sosyal uygulaması Facebook ile bağlanacak

Facebook, dün başlayan f8 geliştirici konferansının açılış toplantısında önümüzdeki dönemde sosyal ağ üzerinde yapacağı değişikliklik ve eklentileri açıkladı. Duyurulan yeni tür uygulama açılımının içinde Kobo da yer alıyor. 4.9 milyonluk bir kullanıcı kitlesine sahip olan Kobo da Amazon ve Apple gibi elektronik kitap dağıtım işinde.

Kobo, kullanıcılara elektronik kitap okuma cihazı sunmanın yanı sıra iPad, iPhone ve Android cihazlarına da Kobo eReader uygulaması üzerinden e-kitap okuma imkânı veriyor. Bu cihaz ve uygulamalara bağlı çalışan Kobo Reading Life uygulaması ise kitap kurtları için bir sosyal ağ platformu olma özelliği taşıyor. Bu platform üzerinden okuyucular çeşitli kitaplarla ilgili düşüncelerini, izlenimlerini ve deneyimlerini paylaşıyor.

Önümüzdeki dönemde Kobo Reading Life ile Facebook arasında daha sıkı bağların kurulduğunu göreceğiz. Kullanıcılar favori kitaplarını, pasajlarını, notlarını ve düşüncelerini Facebook üzerindeki arkadaşları veya takipçileriyle paylaşabilecek. Kobo’nun mobil cihazlar dışında özel yazılımı sayesinde masaüstü bilgisayarlarda da çalışması sunulacak deneyimin her ortamda kesintisiz bir şekilde erişilip başkalarıyla paylaşılabileceği anlamına geliyor.

İlgili – Kobo

İLGİLİ HABERLER