Teknoloji

Kızaklı telefon BlackBerry Venice önümüzdeki kasım ayında satışa sunulacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

blackberry-venice-190815

BlackBerry yöneticisi Ron Louks, şirketinin kızaklı bir akıllı telefon üstünde çalıştığını Mobil Dünya Kongresi’nde duyurmuştu. Söz konusu akıllı telefon, o dönem itibarıyla henüz bir projeden ibaret olsa da, şirket için ilginç ve yeni bir istikamet anlamına geliyordu.

Daha sonrasında BlackBerry Venice adıyla anılmaya başlanan akıllı telefona ait çeşitli fotoğraflar ve ekran görüntüleri de ortaya çıkmıştı. İnternette yayınlanan son sızıntılar ise BlackBerry Venice’e ilişkin çok daha somut fikirlerin edinilmesini sağlıyor.

Evan Blass tarafından paylaşılan ve BlackBerry Venice’in basın fotoğrafları olduğu düşünülen görüntüler, cihaza dair ilginç bazı özellikleri ortaya koyuyor. Bu ilginç özelliklerden birisi de Google Play Store desteği.

blackberry-venice-190815-2

Android uygulamaları BlackBerry 10 kullanıcıları için yeni bir şey olmasa da, uygulamaların Google Play Store üzerinden meşru biçimde indirilebilecek olması Google servislerini isteyen BlackBerry hayranlarını fazlasıyla sevindirecek bir değişim olarak göze çarpıyor.

Paylaşılan diğer ekran görüntüleri, diğer BlackBerry telefonlardan BlackBerry Venice’e kolay veri transferi ve bilgisayarlara, televizyonlara ve tabletlere içerik yansıtma desteği üstüne odaklanıyor.

Evan Blass, BlackBerry Venice’in ABD’de 16 Kasım itibarıyla satışa sunulacağını öne sürdü. Akıllı telefonun diğer pazarlardaki çıkış tarihi konusundaysa henüz bilgi verilmedi.

İLGİLİ HABERLER