Teknoloji

Kingston Wi-Drive kapasiteyi 128 GB’ye yükseltti

Kingston’ın iOS ve Android cihazlarına özel depolama çözümü Wi-Drive mobil cihazlarla kablosuz bağlantı üzerinden haberleşmesi bakımından oldukça pratik görünüyor. Daha önce 32 GB ve 64 GB’lık versiyonları piyasaya çıkan bu ürünün depolama kapasitesinde önemli bir artış yapıldı. Artık isteyen kullanıcılar 128 GB kapasiteli versiyonu da tercih edebilecek.

Daha önce çıkmış olan 32 GB ve 64 GB’lık versiyonların da iş gördüğü gerçek. Ancak akıllı telefonlarda, özellikle üst sınıf telefonlarda 32 GB veya 64 GB standart niteliğini almıştı ve kullanıcılar da harici depolama birimlerine pek fazla ihtiyaç duymuyordu. 128 GB’lık bir versiyonun çıkmış olması daha fazla alan isteyen kullanıcılar için bu ürünü satın alma konusunda gerçekten ikna edici olabilir.

Wi-Drive görünüş açısında iPhone 3G ve 3GS’e bir hayli benziyor. Ancak cihazın bir ekranı yok, içindeyse bir katı hâl diski bulunuyor. Kingston depolama alanı yükseltilse de Wi-Drive’ın dört saatlik tahmini pil ömrünün değişmediğini kaydetti. Kingston’ın yurt dışında web sitesi üzerinden 273 dolardan sattığı 128 GB kapasiteli model Amazon üzerinden 176 dolar ve kargo ücreti gibi daha makul bir fiyata mal oluyor. 64 GB versiyon ise 110 dolarlık fiyata sahip. Yolu bu sıralar yurt dışına düşenler ve filmleriyle müziklerini hareket hâlindeyken de yanından ayırmak istemeyenler için Wi-Drive sağlam bir çözüm olabilir.

İlgili >> Kingston

İLGİLİ HABERLER