Eğlence

Kate Winslet ve Michael Sthulbarg Steve Jobs filminin kadrosuna katılabilir

kate-winslet-221214

Senaryosu Aaron Sorkin tarafından kaleme alınan biyografik Steve Jobs filminin ön prodüksiyon çalışmaları devam ederken, filmin oyuncu kadrosu da şekilleniyor. Halihazırda sadece Michael Fassbender’in Steve Jobs ve Seth Rogen’in Steve Wozniak rolünü oynayacağı kesinlik kazanmış durumda. Ancak filmin diğer önemli rolleri ve yan karakterleri için halen bir seçim yapılmış değil. Gelen son haberler ünlü oyuncu Kate Winslet ve Michael Sthulbarg’ın da filmin oyuncu kadrosuna dahil edilebileceğini gösteriyor.

The Variety’de yer alan habere göre; Oscar ödüllü Kate Winslet, Danny Boyle’un yönettiği filmin ana kadın karakterlerinden biri olacak. Winslet’ın filmde Steve Jobs’un kızı Lisa Brennan’ı veya Apple’ın eski halkla ilişkiler sorumlusu Katie Cotton’u canlandırabileceği belirtiliyor. Kate Winslet’tan önce Natalie Portman’ın da adı Lisa Brennan rolü için geçmiş, ancak Portman daha sonra rolü oynamaktan vazgeçmişti.

Broadwalk Empire dizisindeki Arnold Rothstein rolüyle tanınan  Michael Sthulbarg’ın ise orijinal Macintosh ekibindeki programcılardan Andy Hertzfeld rolünü oynayacağı iddia ediliyor. Variety’nin haberinde Jeff Daniels’ın da eski Apple Başkanı John Sculley’i canlandıracağı öne sürülse de, bu konuda bir doğrulama gelmiş değil. Filmin çekimlerinin 2015’in ilkbaharında başlaması planlanıyor.

İLGİLİ HABERLER