Eğlence

Örümcek Adam Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı’nda boy gösterecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Kaptan Amerika, Thor, Iron Man, Örümcek Adam

Örümcek Adam’ın ülkemizde 6 Mayıs 2016’da vizyona girmesi planlanan “Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı”nda boy göstereceğine dair dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyordu. Bu dedikoduları doğrulayan isim ise Iron Man rolünü oynayan Robert Downey Jr. oldu.

Entertainment Weekly’ye konuşan Downey Jr., Don Cheadle ve kendisinin karakterlerinin eski muhafızlar gibi olduğunu ve mazileri sebebiyle hikayenin esas ağırlıklarını taşıdıklarını dile getirdi.

Iron Man’e hayat veren oyuncu, röportajının bir yerinde filmde boy gösteren süper kahramanların arasında Örümcek Adam’ı da sayarak, gayrı resmi bir doğrulama da yapmış oldu. Röportajın devamında kırmızı ve mavi kostümlü bir dublörden de bahsedilmesi, bu iddianın doğruluğunu kuvvetlendiriyor.

Kaptan Amerika süper kahramanları bir araya getiriyor

Sony ile sürpriz bir anlaşmaya varan Marvel, Örümcek Adam’ın Temmuz 2017’de vizyona girmesi planlanan bir filmle Marvel Sinema Evreni’nin parçaları arasına gireceğini duyurmuştu. Ancak Örümcek Adam’ diğer Marvel kahramanlarıyla bir arada görmek için o kadar uzun beklemeye gerek kalmayacak gibi gözüküyor. Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı’nın Örümcek Adam’ın diğer Marvel karakterleriyle buluşacağı ilk sinema filmi olmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİLİ HABERLER