Manşetler

Kablosuz bağlantı üzerinden terfi edilebilen ilk güncelleme iOS 5.0.1 yayınlandı

iOS 5.0 yayınlandıktan yaklaşık bir ay sonra ilk ara güncelleme geldi. iOS 5.0.1 güncellemesiyle birlikte daha önce keşfedilen çeşitli hatalar gideriliyor. Bu güncelleme kullanıcıların kablosuz bağlantı üzerinden, cihazı bilgisayara bağlamaya ihtiyaç duymadan yapabilecekleri ilk güncelleme olarak da dikkat çekiyor. Tabii, dileyenler yine eski yöntemi kullanarak güncelleme yapabilecek.

iOS 5.0.1 ile birlikte pil ömrünü etkileyen hatalar düzeltiliyor, birinci nesil iPad için çoklu görev hareketleri geri geliyor, buluttaki belgeler ile ilgili hatalar gideriliyor. Bu arada çeşitli hata ve güvenlik düzeltmeleri de mevcut. iOS 5.0.1 ile gelen yenilikler içinde bizi en çok memnun edecek olan birinci nesil iPad’e yeniden gelen çoklu görev hareket desteği. Hatırlayacak olursanız iOS 5’in sürüm notlarında bu özelliğin varlığından bahsedilmiş, ancak sadece iPad 2’de çalıştığı ortaya çıkmıştı. Bu da özellikle birinci nesil iPad sahiplerini oldukça üzmüştü.

iPhone, iPad veya iPod touch’ınıza iOS 5.0.1 güncellemesini yüklemek için Ayarlar – > Genel – > Yazılım güncelleme yolunu takip edin. Bu arada güncelleme sırasında kablosuz bağlantı yöntemini kullanacaksanız, iOS cihazınızın bir Wi-Fi şebekesine bağlı olmasını tavsiye ederiz.

İlgili – iPhoneTurkey.biz

http://www.iphoneturkey.biz/2011/11/iphone-ve-ipad-icin-ios-5-0-1-yazilim-guncellemesi-yayinlandi.html

İLGİLİ HABERLER