Teknoloji

Jony Ive: 3 yıldır Apple Watch üzerinde çalışıyorduk

jony-ive-apple-230512

9 Eylül akşamında gerçekleştirilen etkinlikle yeni akıllı telefonları iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’a ek olarak, ilk giyilebilir ürünü Apple Watch’u görücüye çıkaran Apple’ın tasarım şefi Jony Ive, ABC’den David Muir’e konuştu. Sesini genelde şirketin ürün tanıtımlarında cihazlara ilişkin videolara saklayan Ive, Apple Watch için bu kuralını biraz esnetmişe benziyor.

Apple’ın 9 Eylüldeki etkinliğinden dolayı kendisini iyi hissettiğini belirten Ive, ortada şoke edici bir geçiş olduğunu ifade etti. Üç yıldır küçük bir grupla Apple Watch üzerinde çalıştıklarını dile getiren Apple’ın tasarım şefi, üzerinde sessizce çalıştıkları bir ürünü bir anda milyonların tanımasının büyük bir dönüşüm olduğunun altını çizdi.


Watch more news videos | Latest world news

Apple CEO’su Tim Cook da Muir ve Ive’ın sohbetine hem etkinlik öncesi hem de etkinlik sonrasında dahil oldu. Cook ABD’de üretim yapmanın halen Apple için bir öncelik olduğunu vurguladı. Muir’in geçtiğimiz hafta yaşanan iCloud skandalına değinmesi ve yeni ödeme servisi Apple Pay’in güvenliğini sorgulaması üzerine Cook, eğer güvenlik konusunda bir şüpheleri olsaydı bu tarz bir servisi sunmayacaklarını dile getirdi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER