Eğlence

James Corden Apple Music reklamında kılıktan kılığa giriyor

The Late Late Show’u sunan ve programının içindeki Carpool Karaoke bölümüyle beğeni toplayan James Corden, Apple’ın yeni reklam yıldızı oldu. Corden, şirketin çevrim içi müzik servisi Apple Music’in yeni reklamında boy gösteriyor.

James Corden Apple Music reklamında kamera karşısına tek başına geçmedi. Apple yöneticileri Eddy Cue, Jimmy Iovine ve Bozoma Saint John da reklamda ünlü TV yıldızıyla birlikte yer alıyor.

Reklamda Corden, Apple’ın çevrim içi müzik servisinin tanıtımı için aklına gelen fikirleri Apple yöneticileriyle paylaşıyor. Apple yöneticileri doğrudan servisin özelliklerini ön plana çıkarmanın peşinde koşuyor. Corden ise bunlara kayıtsız kalarak uçuk fikirler sunuyor. Ünlü sunucunun sunduğu fikirler arasında müzik dünyasının yıldızlarının kılığına da girmek bulunuyor. David Bowie, Slash, Spice Girls ve Pharrell Corden’ın canlandırdığı isimler arasında yer alıyor. Pharrell’in de reklamda boy gösterenler arasında olduğunu belirtmekte fayda var.

james corden apple musicApple ile James Corden ile arasındaki ilişkiler şu sıralar oldukça sıkı. Cupertino merkezli şirket, iki hafta önce gerçekleştirdiği iPhone 7 etkinliğinin açılışını da Corden ve CEO Tim Cook’un boy gösterdiği bir Carpool Kareoke videosuyla yapmıştı.

James Corden Apple Music için çekilecek Carpool Karaoke’de yer almayacak

James Corden’ın programının en popüler kısmı olan Carpool Karaoke de ayrı bir program olarak Apple Music’te yayınlanacak. Şu an için 16 bölümlük bir anlaşma yapılırken, bu bölümlerde James Corden yer almayacak.

İLGİLİ HABERLER