Dosya

iTunes App Store’dan 2014’ün en iyi iPhone uygulamaları

iphone 6 apple italya

iphone-6-plus-inceleme-00005

iTunes App Store editörleri, geleneklerinden taviz vermiyor ve yılın en iyi uygulamalarını seçme eylemini 2014’te de sürdürüyor. Yılın en iyi iPhone oyununu ve uygulamasını seçen iTunes App Store ekibi; dağıttığı ikincilik unvanlarına ek olarak, en iyi oyun ve uygulamaların olduğu tavsiye listelerini de iPhone sahiplerine sunuyor. iTunes App Store editörleri tarafından oluşturulan 2014’ün en iyi iPhone uygulamaları listesini yazının devamında bulabilirsiniz.

replay-video-editor-101214
2014’ün en iyi iPhone uygulaması: Replay Video Editor

iTunes App Store editörleri tarafından “yılın en iyi iPhone uygulaması” unvanına layık görülen Replay Video Editor, güçlü ama aynı zamanda kullanımı oldukça basit bir video düzenleme uygulaması. Replay Video Editor ile kullanıcılar saniyeler içinde müzik, metin, fotoğraf ve videoları bir araya getirerek klipler oluşturabiliyor. Kullanıcılar Replay Video Editor ile hazırladıkları videoları Facebook, Instagram, Twitter ve YouTube gibi sosyal platformlar aracılığıyla paylaşılabiliyor. Ücretsiz bir uygulama olan Replay Video Editor’da kullanıcılar uygulama içi satın alma özelliğinden faydalanarak farklı araçlara sahip olabiliyor.

elevate-101214

2014’ün en iyi ikinci iPhone uygulaması: Elevate – Brain Training

2014’ün en iyi ikinci iPhone uygulaması seçilen Elevate – Brain Training, kullanıcıların odaklanmalarını, konuşma yeteneklerini, bilgi işleme hızlarını, hafızalarını, matematik yeteneklerini ve dahasını geliştirmek için tasarlanan bir uygulama. iPhone sahipleri Elevate ile kendi kişiselleştirilmiş zihin antrenmanlarını oluşturabiliyor. Bu antrenmanlar zaman içinde sonuçları maksimize etmek adına kullanıcının seviyesine göre şekilleniyor. Elevate ücretsiz olarak yayınlansa da, uygulamanın PRO sürümüne geçiş yapmak için uygulama içi satın alma özelliğinden faydalanmak gerekiyor.

iTunes App Store’un tavsiye ettiği en iyi iPhone uygulamaları
threes-101214
2014’ün en iyi iPhone oyunu: Threes!

Oldukça basit ama aynı zamanda çok güzel tasarlanmış bir oyun olan Threes!, iTunes App Store editörleri tarafından “2014’ün en iyi iPhone oyunu” payesiyle ödüllendirildi. Özünde oldukça basit bir puzzle oyunu olan Threes! de kullanıcılar çarpma işlemleriyle en yüksek skora ulaşmaya çalışıyor. Oyunun 4,29 TL’lik fiyatı kulağa biraz yüksek gelse de, Threes! oyunculara keyifli ve verimli bir zaman vadediyor.

leos-fortune-101214
2014’ün en iyi ikinci iPhone oyunu: Leo’s Fortune

“2014’ün en iyi ikinci iPhone oyunu” unvanının sahibi olan Leo’s Fortune, 6,49 TL karşılığında oldukça eğlenceli bir macera sunuyor. Oyunun bıyıklı bir tüy topu olan ana karakteri göze oldukça sevimli gelirken, elle çizilen arka planlar da oldukça büyüleyici gözüküyor.

iTunes App Store’un tavsiye ettiği en iyi iPhone oyunları
İLGİLİ HABERLER