Manşetler

Iron Man temalı Samsung Galaxy S6 edge resmiyet kazandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung-galaxy-s6-edge-iron-man-260515

Marvel Sinema Evreni’nin en son filmi “Yenilmezler: Ultron Çağı” geçtiğimiz ay vizyona girmişti. Filmin vizyona girişinden kısa bir süre sonra ise Samsung’un yeni amiral gemisi telefonlarından Galaxy S6 edge’in Iron Man temalı bir versiyonunun görücüye çıkacağına dair haberler gündeme gelmişti. Bu dedikodu nihayet gerçeğe dönüştü ve Iron Man temalı Samsung Galaxy S6 edge resmen duyuruldu. Cihazın kablosuz şarj ünitesinin de Iron Man’in ana kahramanı Tony Stark’ın reaktörlerini hatırlatması ayrıca göze çarpıyor.

[quote_box_center] İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy S6 ve S6 edge İncelemesi [/quote_box_center]

Samsung’un yeni gözde telefonu için Iron Man’in doğru bir süper kahraman olduğu rahatlıkla söylenebilir. Hem Samsung Galaxy S6 edge hem de Tony Stark tarzları, canlılıkları ve sahip oldukları kapsamlı teknolojik yeniliklerle dikkat çekiyor.

Iron Man temalı Samsung Galaxy S6 edge’de hakim renk olan kırmızıya altın rengi eşlik ediyor. Akıllı telefonun arkasına ise Iron Man’in yüzü işlenmiş. İlk etapta Çin, Hong Kong ve Güney Kore’de piyasaya sürülecek akıllı telefonun diğer pazarlardaki satışa sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER