Teknoloji

iPhone’a özel Firefox Home uygulaması App Store’daki yerini aldı

Firefox 4’ün beta sürümünü geçtiğimiz günlerde yayınlayan Mozilla bir taraftan da Firefox Home için Apple’dan haber bekliyordu. Bu iPhone uygulaması için yaklaşık 2-3 hafta önce App Store’a başvuru yapan Mozilla’nın beklediği cevap geldi ve sonunda bu uygulama mağazadaki yerini aldı.

Firefox Home henüz Türkiye’deki App Store’da yer almıyor, ancak kısa bir süre içinde ekleneceğini tahmin ediyoruz. Firefox Home sayesinde cep telefonunuz ile bilgisayarınızda kullandığınız Firefox arasında favori sitelerinizi ve açık sekmelerinizi eş zamanlayabilirsiniz. Bu da size kesintisiz bir çalışma ortamı sunacaktır. Ayrıca internette gezinmeden bir dakika duramayanlar için de ideal.

Firefox Home’u kullanmak için ilk önce Firefox Sync eklentisini bilgisayarınızdaki Firefox’a kurmanız ve tarayıcınızı yeniden başlatmanız gerekiyor. Bundan sonra sizden bir Firefox Sync hesabı açmanız istenecek, varsa sorun yok. Bu adımdan sonra ise eş zamanlama işlemi başlayacaktır.

Adına bakıp da Firefox Home’un bir mobil internet gezgini olduğunu düşünmeyin. Tam olarak değil, en önemlisi bir adres çubuğu yok. Yine de, bilgisayarındaki Firefox’unda binlerce favori sitesi olan için Firefox Home rahat bir kullanım sunacaktır.

İlgili – Mozilla

İLGİLİ HABERLER