Teknoloji

iPhone için Mailbox daha programlı bir e-posta yönetim imkanı sunuyor

iOS’in varsayılan e-posta uygulaması çoğu ihtiyacı karşılayacak niteliklere sahip, ancak biriken mesajları temizleme veya bir düzene koyma noktasında yeterli seviyeye ulaşmadığını söylemek gerek. İşte bu noktada üçüncü taraf alternatifler imdada yetişiyor; bunların arasına son olarak Mailbox uygulaması katıldı. iPhone için yeni yayınlanan bu uygulama, aslına bakarsanız e-posta kutusuna bir görev yöneticisi muamelesi gösteriyor.

mailbox-iphone-uygulama-080213

Tek bir hareketle iletileri silmek, daha ileri bir tarihte gerekli cevaba vermek üzere hatırlatıcı kurmak gibi işlevleri sunan Mailbox uygulaması birden fazla hesabı desteklemesi, ayrıca itme bildirimleri göndermesi gibi işlevlerle de özellikle iPhone’undan e-posta hesaplarını yönetmeyi sevenlerin oldukça hoşuna gidecek gibi görünüyor. Tabii ki, uygulamanın şu an birtakım eksiklikleri bulunuyor. Sadece iOS platformunda çalışan uygulama ayrıca Gmail dışındaki hesapları henüz desteklemiyor. Ayrıca iletilere özelleştirilmiş etiketler atamak veya aynı anda birden fazla mesajı seçmek gibi Google’ın Gmail uygulamasının sunduğu imkanları sunmuyor.

Yine de, App Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtılan Mailbox uygulaması bir denemeyi hakediyor. Aşağıdaki bağlantıyı takip ederek bu uygulamayı iPhone’unuza indirebilirsiniz.

İlgili >> iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER