Teknoloji

Ming-Chi Kuo: iPhone 8 Galaxy S8’in hızını kesebilir

iphone 8

iphone 8Uzun süredir merakla beklenen Galaxy S8, 29 Martta gözler önüne çıkacak. Tasarımı şimdiden ortaya çıkan telefon, henüz varlığı doğrulanmayan akıllı telefonlarla da şimdiden karşılaştırılıyor. Yolu gözlenen bir diğer cihaz olan iPhone 8, Galaxy S8 ile karşılaştırılanlar listesinde ilk sırada yer alıyor.

Apple ürünlerine dair isabetli analiz ve öngörüleriyle tanınan Ming-Chi Kuo da yeni iPhone ve Galaxy S8’i karşılaştıranlar arasında bulunuyor. Kuo, Galaxy S8’in “ilgi çekici satış noktası” bakımından eksikleri olduğunu ve yeni iPhone’un arkasında kalacağını iddia etti. Ünlü analist, Apple’ın yeni iPhone’a OLED ekran yerleştirerek daha fazla kişinin dikkatini çekebileceği iddiasında bulundu.

Kuo’nun bu öngörülerinde sadece OLED ekran öne çıkıyor. Ancak Samsung’un da yeni S8’de OLED ekran kullanacağını unutmamak gerekiyor. Dolayısıyla Apple’ın heybesinde OLED ekran dışında da bir yeniliğin olması şaşırtmayacaktır.

Ünlü analistin Apple ürünlerine dair isabetli öngörüleri, sözlerine itibar edilmesini sağlıyor. Ancak bu noktada Samsung’un da Galaxy S serisinde çok sayıda yenilik sunduğunu unutmamak gerekiyor.

iPhone 8 üç boyutlu ön kameraya sahip olabilir

Apple’ın iPhone’un çıkışının 10. yılını kutlamak adına yeni iPhone’da etkileyici özelliklere yer vermesi bekleniyor. 5.8 inç OLED ekranın yanı sıra çerçevesiz ekran, ekran üzerinde özel fonksiyon alanı ve kablosuz şarj, yeni iPhone’un muhtemel özellikleri arasında sıralanıyor. İddia edilen özellikler arasında ön plana çıkan ise üç boyutlu ön kamera oluyor. Bütün bunların doğru olup olmadığını görmek için önümüzdeki sonbaharı beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER