Manşetler

iPhone 7 çıkış tarihi Türkiye için de belli oldu

iphone 7 çıkış tarihi

iphone 7 çıkış tarihiiPhone 7 çıkış tarihi nihayet belli oldu. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus 16 Eylül tarihinde başta ABD olmak üzere Apple’ın önde gelen pazarlarında satışa sunulmuştu. Bunun hemen bir hafta sonrasında, geçtiğimiz cuma günü Apple’ın yeni akıllı telefonları yurt dışında yeni ülkelerde satışa sunulmuş, böylelikle iPhone’ların satışta olduğu alan genişlemişti.

iPhone 7 çıkış tarihi ne zaman?

Apple, Türkiye’de iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın ne zaman satışa sunulacağını lansman sırasında açıklamamıştı. Şimdiye kadar da çıkış tarihi bilinmezliğini koruyordu. Ancak beklentiler yeni telefonların, tıpkı geçen yıl olduğu gibi ekim ayı içinde satışa sunulacağı şeklindeydi. Beklentiler yanlış çıkmadı. Apple’ın iPhone 7 ve 7 Plus’ı 14 Ekim tarihinde Türkiye’de satışa sunacağı ortaya çıktı. Bu tarih henüz Apple tarafından resmen doğrulanmadı, ancak farklı kaynaklar tarihin bu şekilde olduğunu dile getiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPhone 7 Ön İnceleme

2016 model amiral gemisi Apple telefonları Apple mağazalarında ve yetkili Apple satıcılarında satışa sunulacak. Daha sonra mobil operatörlerin de bu yeni telefonları müşterilere ulaştırması bekleniyor. Henüz resmi olarak duyurulmayan iPhone 7 fiyatları muhtemelen iPhone 6s ile aynı olacak, ne de olsa döviz kuru geçen bir yıllık zaman içinde yatay seyir izliyor.

İLGİLİ HABERLER