Manşetler

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus Türkiye’de satışta

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iphone-6s-iphone-6s-plus-turkiye-231015

Apple’ın 2015 model amiral gemisi iPhone’ları iPhone 6s ve iPhone 6s Plus daha önce açıklandığı üzere 23 Ekim tarihinde, yani bugün satışa sunuldu. Aslında Apple, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ı 16 Ekim tarihinde satışa çıkaracağını açıklamıştı, ancak yaklaşık iki hafta önce Ankara’da meydana gelen terör olayı sonrasında oluşan ortam Apple’ın da iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın satışa çıkışını bir hafta ertelemesine neden oldu.

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın 16 GB, 64 GB ve 128 GB kapasiteli üç farklı seçeneği bulunuyor. Ayrıca gümüş, uzay grisi ve altın renk seçeneklerinin yanına bu yıl bir de roze altın ekleniyor.

iPhone 6s’in fiyatı 3099 TL’den başlıyor. 16 GB kapasiteli modelin fiyatı bu şekildeyken, 64 GB ve 128 GB kapasiteli modeller için sırasıyla 3499 TL ve 3899 TL’lik fiyatlar belirlendi. iPhone 6s Plus’ın 16 GB, 64 GB ve 128 GB’lık seçenekleriyse sırasıyla 3499 TL, 3899 TL ve 4299 TL’den satılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPhone 6s İncelemesi

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ı Avea, Turkcell ve Vodafone’dan sözleşmeli olarak satın alabileceğiniz gibi yetkili Apple mağazaları ve perakende teknoloji mağazalarından da satın alabilirsiniz. Ayrıca İstanbul’da yaşayanlar Apple’ın Zorlu Center ve Akasya alışveriş merkezlerinde bulunan Apple Store’larından da iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ı satın alma imkanı bulunuyor. Apple Store’lardan satışlar rezervasyon ile gerçekleştiriliyor. Apple Store’a gitmeden önce Apple’ın sitesinden rezervasyon yaptırmalısınız. Ancak mağazaya gitmeden önce rezervasyon yaptırmasanız bile, Apple Store’a gittiğiniz zaman da mağaza görevlisine başvurarak rezervasyon yaptırmanız ve belirli bir süre bekledikten sonra iPhone 6s veya iPhone 6s Plus’ı satın almanız mümkün.

#iPhone6s ve #iPhone6sPlus için hazır mısınız? #Apple

@teknoblog tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Bu arada Apple iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ı satın almanın en rahat yöntemlerinden bir tanesi de Apple’ın online mağazası. Buradan istediğiniz iPhone 6s veya iPhone 6s Plus modelini seçebilir, daha sonra da ödemesini yaparak ister kargoyla adresinize teslim edilmesini sağlayabilir ister İstanbul’daki Apple Store’lardan kendiniz alabilirsiniz.

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus tasarım bakımından selefleri iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile büyük benzerlikler taşısa da, detaylarda büyük farklılıklar bulunuyor. 7000 serisi alüminyum ve iyonlaştırma yöntemiyle güçlendirilmiş ekran camı barındıran yeni iPhone 6s ve iPhone 6s Plus Apple A9 işlemci, 2 GB RAM, 12 megapiksel iSight arka kamera ve Retina flaşlı 5 megapiksel FaceTime HD ön kamera barındırıyor. 3D Touch teknolojisine sahip ekranlar ise Peek, Pop ve Hızlı Aksiyonlar gibi özelliklerle iPhone 6s ve iPhone 6s Plus deneyimine yeni boyutlar kazandırıyor.

İLGİLİ HABERLER