Teknoloji

iPhone 6S animasyonlu duvar kağıtları da barındıracak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iphone-6-plus-inceleme-00009

iPhone 6S’i selefinden ayırt etmeyi sağlayan önemli özelliklerinden biri duvar kağıdıyla ilgili olacak gibi görünüyor. 9to5Mac’in belirttiğine göre, tıpkı Apple Watch’ta ve hatta Android’in canlı duvar kağıdı işlevinde olduğu gibi, gelecek nesil iPhone animasyonlu duvar kağıtlarını destekleyecek.

9to5Mac sitesinden Mark Gurman, yeni iPhone’un sahip olacağı hareketli duvar kağıtları arasında koi havuzunda yüzen balıktan renkli duman ışınları gibi farklı seçenekler bulunacak.

iphone-6s-plus-kutu-fotograf-280815

iOS 9’un en son geliştirici ve public beta sürümlerinde, Apple’ın bu yeni işlevle epey uyumlu görünen yeni duvar kağıdı seçenekleri bulunuyor. Ayrıca iPhone 6S Plus’ın paket fotoğrafında da henüz gösterimi yapılmamış, koi havuzunda balıklı duvar kağıdı dikkat çekiyor. Aslında bu haberlerden yola çıkarak sahte bir sızıntı fotoğrafı hazırlamak zor olmasa gerek, ancak 9to5Mac sitesi bu kutu fotoğrafının doğru olduğuna inanıyor.

iPhone 6S’te bulunacağı söylenen diğer özellikler arasında Force Touch ekran, daha yüksek performans sunan işlemci ve iyileştirilmiş kameralar da yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER