Teknoloji

iPhone 6 konsept çizimleri Apple’ın geleceğinde neler olabileceğini işaret ediyor

Geçen hafta içinde iPhone 6’ya ait olduğu öne sürülen bazı çizimler sızmıştı. Fransız nowhereelse.fr sitesi birçok cihazın üç boyutlu konseptini hazırlayan Martin Hajek’e yeni iPhone’un neye benzeyebileceğine yönelik bazı şablonlar hazırlatmış. Tabii ki, bunlar sızan çizimler ışığında hazırlanmış. Ortaya çıkan iPhone bir hayli çekici görünüyor.

iphone-6-konsept-190414-1

Mevcut iPhone 5s’ten daha ince görünen bu iPhone 6 konsepti iPhone 5c gibi yuvarlatılmış kenarlara sahip. Ancak genelde daha büyük yüzey alanına sahip bir cihazla karşı karşıyayız.

iPhone 6’nın 4.7 inç ekrana sahip olacağı söyleniyor. Kenardan kenara uzanan ekranla yüzey alanının daha da büyümesinin önüne geçilebilir. Ayrıca daha ince bir cihaz, yüzey alanının ergonomi noktasında yaratabileceği olumsuzluğun önüne geçebilir.

Bu arada tasarımcı renkler konusunda da biraz değişik yaklaşmış, iPhone 5c’nin pastel tonları yerine biraz daha lüks havasını hissettiren, metalik tonlar tercih edilmiş. Bu arada yine bu cihazlara uygun olarak çizilen silikon kılıflar da dikkat çekici görünüyor.

Tabii ki, Apple’ın tanıtacağı cihaz bundan çok farklı olabilir. Gerçeği görmek için eylül ayına kadar beklememiz gerekecek gibi görünüyor.

İlgili >> 9to5Mac, Nowhereelse

İLGİLİ HABERLER