Manşetler

iPhone 5 eylülün ikinci haftasında, iPad 3 ise kasımda çıkabilir

iPhone 5 ile ilgili spekülasyonlar çıkış tarihi dedikodularının ortak noktası olan eylül ayı yaklaştıkça daha da yoğunlaşıyor. China Times tarafından dile getirilen bir iddiaya göre gelecek nesil iPhone eylülün ikinci haftasında çıkacak. İlk 4 milyon adetlik sipariş yapıldı ve tedarikçiler de 400 binlik deneme birimlerini çoktan hazırlamaya başladılar.

Bu son haber daha önce aynı zaman dilimini işaret eden dedikodularla örtüşüyor. Aslında iPhone 5’in yaz aylarında çoktan piyasaya çıkmış olması bekleniyordu, ancak uzun süredir beklenen ve çıkışı bir hayli geciken beyaz renkli iPhone 4’ün satışı için yeterli zaman aralığını yaratmak ve ayrıca iOS 5’in geliştirme çalışmaları gelecek nesil cihazın çıkışının beklenen ilk tarihten daha öteye atılmasına neden oldu. Gelecek nesil iPhone’un iOS 5 yüklü şekilde çıkacağının kuvvetle muhtemel olduğunu da belirtelim.

Bunlara ek olarak, iPad 3 veya iPad 2 Plus olarak adlandırılan cihazın da eylül ayında, iTunes HD+ adı verilen ve 1080p film izleme imkânı sunan servisle birlikte çıkacağı söyleniyor. Söz konusu cihazda iyileştirilmiş ve 1080p HD desteği eklenmiş ekranın da bulunacağı tahmin ediliyor. China Times ise iPad 3 olarak adlandırılan cihazın çıkışının kasım ayına sarkacağını iddia etti.

İlgili – China Times

İLGİLİ HABERLER