Teknoloji

iPhone 4S Türkiye’ye ne zaman gelecek?

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple 2011 model iPhone 4S’i tanıttı. iPhone 4’e göre mütevazi sayılacak yükseltmeler içeren bu cihaz yine de sahip olduğu çift çekirdekli Apple A5 işlemci,  8 megapiksellik kamera ve Siri adı verilen sesli komut aracı sayesinde daha iyiye doğru taşınmış bir kullanıcı deneyimi sunacaktır.

Pekiyi, iPhone 4S Türkiye’ye ne zaman gelecek. Bu soruya yanıt aramadan önce 14 Ekimde başta ABD olmak üzere İngiltere, Almanya, Fransa, Japonya gibi önde gelen pazarlara girecek olan iPhone 4S’in 28 Ekimde Avustralya, Belçika, Çek Cumhuriyet, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Macaristan, İrlanda, İtalya, Litvanya, Lihtenştayn, Lüksemburg, Meksika, Hollanda, Norveç, Singapur, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç ve İsviçre gibi ülkelerde satışa çıkacak. 2011’in sonuna kadar 70 ülkede, 100’den fazla mobil operatör tarafından piyasaya çıkarılmış olması bekleniyor.

Kısa sürede bu hızlı yayılışa baktığımızda Apple’ın üretimle ilgili fazla sıkıntısının olmadığını düşünüyoruz. iPad 2’nin de Türkiye’ye hızlı bir şekilde girdiğini dikkate alırsak, iPhone 4S’in kasım ayının sonlarına doğru ya da aralık ayı içinde Türkiye’de piyasaya çıkacağına dair bir tahminde bulunabiliriz. Buna ek olarak Turkcell, Vodafone ve Avea’nın her biri iPhone 4S’i pazarlayacağı için cihazı bulmak önceki zamanlara göre daha kolay olabilir.

Bunların geçmişte meydana gelen olaylara ve Apple’ın açıklamalara dayanarak yapılan birer tahmin olduğunu belirtelim. Tabii ki, resmi bilgiler geldiğinde yine burada buluyor olacaksınız.

İlgili – iLounge

iPhone 4S ile ilgili tüm detaylara iPhone 4S portalı üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

 

İLGİLİ HABERLER