Teknoloji

iPhone 4S satın alanları çok tatmin etmiş

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Yurtdışında piyasaya sürülen iPhone 4S’in kullanıcıları çok memnun ettiği ortaya çıktı. ChangeWave Research adlı bir araştırma şirketi tarafından ABD’de gerçekleştirilen müşteri memnuniyet aratırmasına göre iPhone 4S sahiplerinin yüzde 77’si cihazlarından çok memnun. Siri ise en çok hoşa giden özellikler listesinde başı çekiyor. İkinci sırada kullanım kolaylığı, üçüncü sırada ise 8 megapiksel kamera yer alıyor.  Araştırma, müşteri memnuniyet oranının da iPhone 4’ünkinden daha yüksek olduğunu gösteriyor.

Ne var ki, iPhone 4S ile ilgili şikayetlerinde yok olmadığı görülüyor. Katılımcıların yüzde 38’i iPhone 4S’in bataryasının çabuk bitmesinden şikayet ederken yüzde 30’luk bir kesim de 4G bağlantı teknolojisinin yokluğundan yakınmış. Bir zamanlar iPhone’un en büyük problemi olarak dile getirilen düşen çağrılar yine listede yer almaya devam ediyor, ancak oranının yüzde 8’e düşmüş olması AT&T’nin şebekesini iyileştirmesine ya da iPhone 4S’in bu ülkede Verizon Wireless ve Sprint gibi diğer operatörler tarafından da satılmasına bağlanabilir.

iPhone 4S 16 Aralıkta Turkcell, Vodafone ve Avea tarafından Türkiye’de de satışa sunuluyor. Bakalım, bizde bu cihaz ne kadar ilgi görecek ve memnuniyet ne derecede olacak, bunu zamanla görüyor olacağız. iPhone 4S ile ilgili daha detaylı bilgi isteyenler hazırlamış olduğumuz detaylı iPhone 4S incelemesine göz atabilirler.

İlgili – ChangeWave Research

İLGİLİ HABERLER