Teknoloji

iPhone 4 Türkiye’ye Eylül 2010’da gelir mi?

Tam olarak emin olmasak bile geçmişte yaşananlara bakacak olursak bu tarz bir yargıya varmak yanlış olmaz. WWDC’de gerçekleştirilen sunumda iPhone 4’ün Eylül 2010’da 88 ülkede satışa çıkacağı belirtiliyordu. Bu 88 ülke içerisinde Türkiye’nin olacağını düşünmek sanıyoruz ki yanlış olmaz.

iPhone 3G 26 Eylül 2008 tarihinde, iPhone 3GS de 28 Ağustos 2009 tarihinde Türkiye’de satışa çıkmıştı. Apple’ın verdiği zaman aralığı geçmişteki tarihlerle örtüşüyor. Ancak iPhone 4’ün microSIM kartları desteklemesi biraz mide bulandırabilir. Malum, şu anda Türkiye’de microSIM kart yok, ancak önümüzdeki üç aylık zamana bakacak olursak, microSIM kartların çıkışı bu zamana kadar gerçekleşebilir.

iPhone 4 için birkaç ay daha dişinizi sıkın…

İlgili – Teknoblog WWDC 2010 canlı anlatım

Resim – GDGT

Güncelleme (3 Eylül 2010): iPhone 4’ün Türkiye’de satışa sunulmasını beklediğimiz Eylül ayı geldi çattı. Geldiğimiz noktada söylentiler iPhone 4’ün bu ay içinde resmen Türkiye’de satışa sunulacağını gösteriyor. Ayrıca Gold Bilgisayar mobil operatörleri beklemeden, yurtdışındaki fiyatının bir hayli üstünde bir satış fiyatıyla iPhone 4’ü Türkiye piyasasına sürdü. Son gelişmeleri için aşağıdaki haberlere göz atabilirsiniz:

İLGİLİ HABERLER