Manşetler

iPhone 4 prototipi eBay’de açık arttırmaya düştü – Galeri

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iPhone 4’ün ilk prototiplerinden bir tanesi eBay üzerinden açık arttırmaya sunuldu. iPhone Dev Team üyesi pytey rumuzlu kullanıcının Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bu satışa konu olan cihaz geçen yıl Gizmodo tarafından internete sızdırılan erken iPhone 4 yapımıyla benzer nitelikler taşıyor.

Aşağıdaki galeride fotoğrafları yer alan cihazın üzerinde görebileceğiniz “DF1692” seri numarası Apple’ın hangi prototipin hangi çalışana bağlı olduğunu izleme fırsatı sunuyor. Bu durumda DF1692’nin sahibinin başı belada olabilir. Fotoğraflara bakıldığında ses tuşlarının üzerinde “+” ve “-” tuşlarının bulunmadığı dikkat çekiyor. Ayrıca model numaraları ve sertifika numaraları üzerinde de X işaretleri yer alıyor. Bunun dışında söz konusu cihazın bir prototip olduğunu gösteren çok az işaret bulunuyor. eBay üzerinden bu cihazı satan kişi söz konusu cihazın iTunes üzerinden aktive edilemediğine dikkat çekiyor, bu da söz konusu cihazın kapasitesinin 16 GB veya 32 GB olup olmadığını anlamayı daha zor hâle getiriyor.

Yazıyı hazırladığımız şu zamana göre konuştuğumuzda, açık arttırmanın bitmesine yaklaşık 7 gün 18 saat var. Fiyat ise şu anda 101 bin dolar seviyesine yükselmiş durumda. Fiyatın bu kadar yükselmesinde koleksiyoncuların veya Apple’ın bir parmağı olabilir mi?

Galeri: Apple iPhone 4 prototipi eBay’de açık arttırmada
[nggallery id=618]

İlgili – eBay

İLGİLİ HABERLER