Teknoloji

iPhone 4 almayı düşünenler için Türk malı inceleme

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iPhoneTurkey.biz sitesini kutluyoruz. Bu site Türkiye’deki ilk kapsamlı iPhone 4 incelemesini gerçekleştirmiş. Sitenin incelemeleri iPhone 4 satın almak isteyen Türkiye’deki müşterilere bir ön fikir vermesi açısından oldukça iyi. Üstelik iPhone 4’ün anten probleminin olup olmadığı da test edilmiş.

İncelemeyi yapan editör iPhone 4’ü orasından burasında tutmasına rağmen bir sinyal azalmasıyla karşılaşmadığını söylüyor. Bugün yayınlamış olduğumuz anten problemi analizini göz önünde bulundurursak, ya gerçekten bir problem yok ya da incelemenin yapıldığı ortamda Turkcell 3G sinyalleri tam olarak çekildiği için bir problem yaşanmıyor. Sinyalin düşük olduğu ortamlarda bu testin tekrarlanması iyi olabilir.

İncelemede bizi etkileyen bir diğer unsur da Steve Jobs’un gururla altını çizdiği hücresel veri hızı oldu. iPhone 3GS ve iPhone 4 ile birer dakika arayla yapılan Speedtest uygulama testlerinde iPhone 4’ün selefine açık ara fark attığı görülüyor.

iPhone 4’ün ekranı 960 x 640 çözünürlükte olduğu için aldığınız ekran görüntüsü fotoğrafları da bu çözünürlükte oluşturuluyor.

iPhoneTurkey.biz’in iPhone 4 incelemeleri sürecek gibi görünüyor. Bu nedenle bu siteyi takip etmenizi öneririz. Sitenin incelemesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili – iPhone4Turkey.biz

Resim – iPhone4Turkey.biz

İLGİLİ HABERLER