Teknoloji

iPhone 4 8 GB Avea tarafından satışa sunuluyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iPhone 4S’in tanıtılmasıyla birlikte Apple, 8 GB kapasiteli iPhone 4’ün varlığını duyurmuş ve bu akıllı telefonu yurtdışında satışa sunmaya başlamıştı. Daha düşük fiyata iPhone sahibi olmak isteyenler için uygun bir seçenek gibi görünen iPhone 4 8 GB 21 Kasım Pazartesi günü, yani yarın Avea tarafından satışa sunuluyor.

iPhone 4 8 GB’nin 16 GB ve 32 GB’lık modellerden depolama kapasitesi dışında herhangi bir farkı yok. 5 megapiksel kamera, 300 saate kadar bekleme, 7 saate kadar konuşma desteği sunan iPhone 4’te 640 x 960 çözünürlüklü 3.5 inç’lik Retina Ekran bulunuyor. iOS 5 işletim sistemiyle yüklü gelen bu akıllı telefon Wi-Fi ve 3G desteği barındırıyor. Ön tarafta yer alan kamerası sayesinde FaceTime üzerinden görüntülü görüşme yapmak da mümkün.

Avea’nın gönderdiği basın bülteninde iPhone 4 8 GB’nin fiyatı hakkında bir bilgi bulunmuyor. Ancak fiyatın 16 GB ve 32 GB’lık modellerinkinden daha düşük olacağı bir gerçek.

BASIN BÜLTENİ

iPhone Ailesinin Yeni Üyesi, Cazip Fiyatlı iPhone 4 8GB, Türkiye’de İlk Kez Avea’da!

iPhone 4 8GB Türkiye’ye ilk kez Avea ile giriyor. Cazip ve yenilikçi kampanyaların öncüsü Avea,  akıllı telefon piyasasını kasıp kavuran iPhone’un 4 8GB modeli’ni de her zamanki gibi en avantajlı şartlarla Türk tüketicisinin beğenisine sunacak.  Yapılan anlaşma çerçevesinde iPhone 4 8GB 21 Kasım Pazartesi günü itibariyle tüm  Avea İletişim Merkezleri ve Avea Satış Noktaları’nda satışa sunulacak.

İlgi çekici ve cazip kampanyalarıyla müşterilerine birbirinden özel avantajlar sunan Avea, dünya devi Apple’ın yeni modeli iPhone 4 8GB’yi, Türkiye’de ilk olarak Avea İletişim Merkezi ve Avea Satış Noktaları’nda satışa sunacak.

iPhone 4 8GB’nin Türkiye’de ilk olarak 21 Kasım Pazartesi günü Avealıların kullanımına sunacaklarını açıklayan Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz “Avea olarak her zaman yeni ürün ve servislerle kullanıcılarımızın yanında olmayı kendimize ilke edindik. Akıllı telefon teknolojilerinin yaygınlaşmasını desteklemek ve yeni teknolojileri kullanıcılarımızın hayatına kazandırmak adına yeni kampanyalara da yön vereceğiz. Bugüne kadar rastlanmamış bir fiyat avantajı ve Avea ayrıcalığıyla satışa çıkan iPhone 4 8GB, zaten gayet kuvvetli bir satış grafiğine sahip olan iPhone 4’lere yönelik talepleri de yükseltecektir” dedi.

5 MP kamerası, 300 saate kadar bekleme, 7 saate kadar konuşma süresi ve 8GB telefon hafızası bulunan iPhone 4 8GB modelinde ayrıca e-mail desteği, Wi-Fi, 3G ve 640×960 piksel ekran çözünürlüğü özellikleri de bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER