Manşetler

iPad Air ve Retina ekranlı iPad mini Apple Türkiye Online Store’da

Apple’ın geçen ay duyurusunu yaptığı ve bu ay içinde yurt dışında piyasaya sunduğu iPad Air ve Retina ekranlı iPad mini, daha önce duyurulduğu gibi kasım bitmeden Türkiye’de de satışa sunuldu. Apple Online Store Türkiye’de satışa sunulan iPad Air ve Retina ekranlı iPad mini’ler için 2-3 haftalık gönderim sürelerinin verilmesiyse ilginç görünüyor.

ipad-mini-retina-inceleme-00025

Online Store üzerinden iPad Air veya Retina ekranlı iPad mini’nin Wi-Fi veya Wi-Fi + Hücresel versiyonlarını satın alma fırsatı sunuluyor. iPad Air için fiyatlar 1249 TL’den başlarken, Retina ekranlı ikinci nesil iPad mini’ye de 999 TL’den başlayan ücretler karşılığında erişmek mümkün oluyor.

ipad-air-apple-online-store-turkiye-fiyat-271113
iPad Air Türkiye fiyatları ve gönderim süreleri

Her iki ürün için satın alma sayfalarına girdiğimizde gönderim için 2-3 haftalık süreler verildiğini farkettik. Bu, çevrimiçi mağazadan iPad Air veya iPad mini satın alacakların ürünlerine aralık ayı ortalarında sahip olacağı anlamına geliyor. Ancak daha önce alışveriş yapmış olanlar, ürünlerine belirtilen gönderim sürelerinden çok daha erken zamanda sahip olduklarını söylüyor. Bu da mağazadan ilk sipariş verenlerin ürünlerine birkaç gün içinde ulaşabileceği anlamına geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPad Air İncelemesi

Online Store’dan satın alınan iPad Air veya iPad mini’lerin arkasına ücretsiz lazer baskı eklenebiliyor, böylelikle tabletler kişiselleştirilmiş oluyor. Ayrıca satın alma esnasında tabletin yanında çeşitli aksesuarları da ücretleri karşılığında alışveriş sepetine eklemek mümkün oluyor.

ipad-mini-retina-apple-online-store-turkiye-fiyatlar-271113
Retina ekranlı iPad mini Türkiye fiyatları ve gönderim süreleri

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Retina ekranlı iPad mini İncelemesi

iPad Air ve Retina ekranlı iPad mini’nin Apple Türkiye Online Store dışındaki satış sürecine dair şimdiye kadar herhangi bir duyuru yapılmadı. Ancak Teknosa ve MediaMarkt web mağazaları üzerinden ön siparişleri almaya başladı. Çevrimiçi mağazada verilen gönderim süreleri ve zincir mağaza web sitelerinde ön siparişi verilen ürünler için teslimatın 2-6 Aralık tarihlerinde başlayacağı göz önünde bulundurulduğunda, tabletlerin büyük hacimde piyasaya girişinin aralık ayının ilk yarısında gerçekleşebileceğini söyleyebiliriz.

İlgili >> Apple Online Store (iPad Air), (Retina ekranlı iPad mini)

İLGİLİ HABERLER