Manşetler

İşte karşınızda iPad Air: Daha ince, daha hafif

Şimdiye kadarki en ince, hafif iPad yepyeni bir isimle karşımıza çıkıyor: iPad Air. 9.7 inç Retina ekrana sahip olan iPad Air sadece 1 pound (453 gr.)  ağırlığıyla sınıfında en hafif tablet olma unvanını ele geçiriyor. Ayrıca bu tablet 7.5 mm.’lik kalınlığıyla da şimdiye kadarki en ince iPad olma özelliğini taşıyor.

ipad-air-gallery5-201364-bit mimarisini temel alan ve M7 hareket işlemcisini içeren, aynı zamanda önceki nesile göre iki kat daha iyi işlemci performansı sunan Apple A7 işlemciyle gelecek olan iPad Air, birinci nesil iPad’e göre 72 kat daha iyi bir performans grafiği sergiliyor. Oyun oynarken 2 kat daha yüksek işleme hızıyla daha iyi oyun keyfi sunacak olan iPad Air aynı zamanda uygulamaları da iki kat daha hızlı açıyor.

ipad-air-gallery1-20135 megapiksel, 1080p HD video kayıt yetenekli iSight arka kameraya ve daha yüksek piksel destekli FaceTime HD kameraya sahip olan iPad Air’da yine 10 saate kadar çalışma ömrü sunan batarya bulunuyor.

iPad Air’ın gümüş-beyaz ve uzay grisi-siyah renk seçenekleri bulunacak. 16 GB sadece Wi-Fi modelinin ABD satış fiyatı 499 dolar olacak.  Wi-Fi + 4G modeli de 629 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak.

ipad-air-gallery2-2013Bu arada Apple iPad Air ile birlikte iPad 2’yi de piyasada tutmaya devam ediyor. iPad 2 de 399 dolarlık fiyat etiketiyle satılacak.

iPad Air 1 Kasımda birçok ülkede satışa çıkıyor
iPad Air 1 Kasımda birçok ülkede satışa çıkıyor

iPad Air 1 Kasım tarihinde birçok ülkede satışa çıkacak. Türkiye ise bu ilk etap ülkeler arasında yer almıyor.

İLGİLİ HABERLER