Teknoloji

iPad 3’ün fiyatına ve çıkış tarihine ilişkin dedikodular artıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Mart ayına yaklaştıkça iPad 3’e dair dedikodular gittikçe artmaya başladı. Gün içinde verdiğimiz işlemciye dair haberlerin üstüne, son olarak da iPad 3’ün fiyatına ve çıkış tarihine dair yeni dedikodular ortaya çıktı. Macrumours’un Çinli mikro blog sitesi Sina Weibo’da çıkan bir fotoğrafa dayandırarak verdiği habere göre iPad 3’ün dolar üstünden piyasaya çıkış fiyatı halihazırdaki iPad 2 fiyatlarının Wi-Fi modellerde 70 ila Wi-Fi + 3G modellerde ise 80 dolar üstünde olacak.

Fotoğrafa göre iPad 2’nin 16 GB + Wi-Fi modelinin fiyatı 499 dolar iken, iPad 3’te bu fiyat 579 dolar olmuş. En üst model olan 64 GB + Wi-Fi + 3G’nin iPad 2’de 829 dolar olan fiyatının ise 899 dolar olduğu görülüyor. Bu rakamların doğru olup olmadığını ise iPad 3 piyasaya çıkınca görebileceğiz.

Yine Sina Weibo’da çıkan bir fotoğrafa göre Foxconn’un dün itibariyle iPad 3’ün sevkiyatına başladığı görülüyor. Fotoğrafa göre dün Chicago’ya yapılan ilk sevkiyatı, yarın Los Angeles’a yapılacak sevkiyat takip edecek. Sevkiyat takviminde Chicago ve Los Angeles dışında New York’a da bir sevkiyat planlandığı görülüyor. Amerika dışına yapılan tek sevkiyat ise Tokyo’ya yapılacak. Çıkış tarihleri incelendiği zaman kulislerde uzun süredir çıkış tarihi olarak konuşulan 7 mart’ın doğru olma ihtimali artıyor.

İlgili – Macrumors

İLGİLİ HABERLER