Manşetler

iPad 2 yarından sonra Türkiye’de satışa çıkıyor (güncellendi – Fiyatlar burada)

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

img_9865Apple’ın ikinci nesil tableti iPad 2‘nin Türkiye’ye gelişi bu sefer çok daha erken oldu. Geçtiğimiz ayın ortalarında ABD’de, sonlarına doğru ise önde gelen dünya pazarlarında satışa çıkan tablet açılımını devam ettiriyor. Apple bu sefer yeni ülkeleri de listeye ekliyor.

iPad 2, 28 Nisan tarihinde Japonya’da, 29 Nisan tarihinde, yani önümüzdeki cuma günüyse Türkiye, Hong Kong, Güney Kore, Hindistan, İsrail, Macau, Malezya, Singapur, Güney Afrika ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde satışa sunulacak. Apple A5 işlemcisiyle gelen bu tabletin önünde ve arkasında kamera yer alıyor.

iPad 2’yi yaklaşık bir ay önce ayrıntılı bir şekilde incelemiştik. Teknoblog’a özel iPad 2 incelemesi Apple’ın bu tabletini satın almayı düşünenler için, satın almanın öncesinde fikir verici bir kaynak olacaktır. iPad 2 incelememize göz atmanızı tavsiye ederiz.

Tahmin ediyoruz ki, Apple’ın Türkiye’deki resmi dağıtıcısı Bilkom’dan da resmi açıklama ve iPad 2 fiyatları kısa sürede gelecektir.

İlgili – Apple

Güncelleme: Beklediğimiz gibi Bilkom konuyla ilgili resmi açıklamayı yaptı. Fiyatlar 1080 TL’den başlıyor, 1835 TL’ye kadar değişiyor.

BASIN BÜLTENİ

Bilkom, iPad2’nin Türkiye’de resmi satışına 29 Nisan’da başlıyor!

    iPad 2’ler  siyah ve beyaz renk seçeneği, tüm modelleri ile 1080 TL’den başlayan fiyatlarla…

Avrupa`da satışına 27 Mart tarihinde başlanan iPad2, Türkiye’nin tek yetkili Apple distribütörü Bilkom güvencesi ile 29 Nisan Cuma günü resmi olarak Türkiye`de satışa sunulacak.

Tamamen yenilenen iPad 2?nin tüm modelleri; Bilkom tarafından sağlanan satış sonrası  destek, servis ve 2 yıl garanti avantajıyla 1080 TL (KDV dahil)?den başlayan fiyatlarla, 29 Nisan Cuma günü saat 10:00 itibari ile satışta.

iPad2’ler 20’den fazla il ve 100`den fazla yetkili satış noktasında!

1. Nesil iPad`ler  5 ilde 51 noktada satışa sunulurken, iPad2 çok daha fazla Satış noktasında tüketicilere ulaşacak.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Gaziantep ve Adana illerindeki Apple Premium Reseller Mağazaları ve Bimeks, Darty, Electroworld, Mediamarkt, Teknosa, Media-Saturn ve Vatan mağazaları ile 100’den fazla yetkili Apple satış noktasında iPad2’lerin tüm modellerini uygun ödeme seçenekleri ile bulabilmek mümkün.

Tüketicilerin iPad2 deneyimini tam anlamıyla yaşayabilmeleri için, tüm yetkili satış noktaları iPad2 özel teşhir alanları ve eğitimli personelleri ile hizmet verecek. Yetkili Apple Satış noktalarından satın alınacak her iPad?le tüketiciler Bilkom tarafından sağlanan satış sonrası destek ve 2 yıl garanti ayrıcalıklarına da sahip olacak.

Teknoloji dünyasından tam not alan Wi-Fi + 3G alternatifleri, tüm modelleri  ve dokuz ayrı renkteki smart cover seçeneği ile iPad 2`yi resmi olarak satışa sunan Bilkom, uygun ödeme koşulları ile de tüketicinin yüzünü bir kez daha güldürecek.

Tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatları  (KDV dahil)

Model 16GB 32GB 64GB
Wi-Fi 1080 TL 1332 TL 1549 TL
Wi-Fi+3G 1367 TL 1619 TL 1835 TL

Apple Premium reseller mağazalarında World Kart`a  özel 12 taksit imkanı ile…

Döviz kuru 1$= 1,5279TL olarak 27.4.2011 tarihli merkez bankası kurundan hesaplanmıştır.

Satış noktalarındaki fiyatlar günlük döviz kuru ve ödeme seçeneklerine göre mağaza bazlı farklılık gösterebilir.

İLGİLİ HABERLER