Teknoloji

iOS için Google+ güncellendi, otomatik iyileştirme ve etiketler eklendi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Android için Google+ uygulamasının güncellenmesinin ardından sıra iOS için Google+ uygulamasına gelmişti. Bu bekleyiş fazla uzun sürmedi ve Google sosyal ağının iOS uygulaması için hazırladığı güncellemeyi yayınladı. Güncellemeyle birlikte uygulamanın akış ve fotoğraflar kısımlarında büyük geliştirmeler yapıldı.

google-plus-ios-guncelleme-290513

Güncellemeyle yeni bir görünüme kavuşan uygulamanın fotoğraf deneyimi önemli ölçüde yenilendi. Artık iOS için Google+ uygulamasını kullananlar fotoğraflar içinde öne çıkanları tarayabilecek, panorama ve kısa animasyonlar oluşturup paylaşabilecek ve otomatik iyileştirme seçeneği sayesinde fotoğraflarının daha güzel görünmesini sağlayabilecek. Android için Google+ uygulaması da bir süre önce yayınlanan güncellemeyle bu özelliklere kavuşmuştu.

Google güncelleme için hazırladığı tanımda Hangouts’un kendi ayrı uygulaması altına taşındığını yeniden hatırlatmayı ihmal etmedi. Bir özelliğini kaybetmiş olsa da iOS için Google+ uygulaması özellik açısından zenginliğini koruyor. Bunun için akışa interaktif Google Offer paylaşımları eklenirken; kullanıcılara profillerinde daha fazla alan düzenleme, kapak fotoğrafı ekleme ve akışları üzerinde daha fazla kontrol sağlama imkanı verildi. Google+’ın Android uygulamasına eklenen bir diğer yenilik olan etiketler de iOS uygulamasındaki yerini aldı. Bu etiketler sayesinde kullanıcıların ilgilerini çeken içerikleri keşfetmesi daha kolay hale gelecek. Etiketler Google+ paylaşımlarının sağ üst kısmında yer alacak ve tıklandıkları zaman ilgili diğer içerikleri gösterecek. Güncellenmiş iOS için Google+ uygulamasını ilgili kısmındaki bağlantıyı tıklayarak indirebilirsiniz.

İlgili >> iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER